desember 2010

fem ungdommer. community service. rar storm. overnaturlige krefter. kult. ja.

alle burde se den serien. den er best. men liksom, til nå er det bare to sesonger (det er seks og sju episoder i sesongene), så jeg har ingenting å se på atm. såe JA dette er et hint til at dere skal komme med noen andre kule serier til meg. tusen takk, dere er bezzzzt

for de som er veldig interesserte i å vite hva jeg fikk til jul. fikk dette ^ pluss noen ansiktsmasker som er brukt, tripod (!!!!) & noen småting som jeg ikke orket å finne fordi de lå litt overalt. og et stort og fint smykkeskrin. under her ser dere egentlig mer av smykkene mine enn smykkeskrinet, men watever. tror de fleste overlever selvom de ikke ser helt hvordan smykkeskrinet jeg fikk til jul av bestemor ser ut. det digitale kameraet jeg fikk har en sykt fin fish eye-funksjon òg (se her). jeg ser ut som en bratz-dukke.


 

disse bildene passet jo veldig fint sammen. men heiii hva er det fineste du fikk til jul?

alle sier god jul. jeg vil også si god jul

 • 24.des.2010 kl.00:36 // random

neibegynte å lage de julekortene jeg har lovet bort i dag. satt på stuegulvet i FIRE jævla timer, og gjett hvor mange kort jeg fikk laget? TO. to jævla kort. en, to. de ble ikke fine en gang. og nå har jeg glitter over hele meg. og i hele stua. om det ikke er øynene mine som er fulle av glitter så det bare ser ut som det er i hele stua. satser på at det er øynene mine, håper ikke jeg har klart å søle glitter på vinduene i kjøkkenet liksom.

i morgen skal jeg lage ferdig kortene. har igjen ni kort. blir atten timer til det da........koz


det er lille juleaften om 17 (23:43) minutter

 • 22.des.2010 kl.23:43 // random

SISTE SKOLEDAG I DAG. fakkeltog til kirka for å høre på presten preke og folk synge, innebandy-turnering (hvor laget til verdens kuleste klasse egentlig skulle vinne), mimeleker, karakterkort og blabla sånne typiske siste skoledag-greier. også kom ingvald og hilste på. koz. han har vært i usa i et helt halvt år. 
og serr jeg har ingenting å gjøre i ferien. vel, jeg må lage julekort. men bortsett fra det skal jeg i-n-g-e-n-t-i-n-g. jeg må skaffe meg et liv, noen som har et jeg kan få?

btw har fikset litt mer på jule-lista mi @ spotify, den er her om dere vil ha den. tar gjerne imot forslag til mer musikk òg

nå ær'e ittno mer skule førr næste år

 • 21.des.2010 kl.20:54 // random
ikke spør hva som skjer med hånda mi, jeg har ikke peiling.

fikk kjøpt ferdig julegaver i dag, OG pakket dem inn. til dere som får julegaver: såri men jeg klarer virkelig ikke å pakke inn gaver (eller noe som helst, egentlig). det ser ut som jeg krøllet sammen papiret først liksom. også kjøpte jeg meg nye vintersko. som jeg egentlig ikke likte, men jeg ville bare ha nye...rart jeg er fattig. og jeg har egentlig litt lyst til å sende noen julekort i år, men hallo hva skriver man på julekort a? føler det blir litt lite med "hei xxxxx. god jul og godt nyttår. hilsen louise". gidder ikke kaste bort penger på frimerke bare for å skrive det altså. men hei driter i det, noen som vil ha julekort?

 

btw jeg tror jeg har fått kreftkulting under øyet. vel, det er en kul under øyet mitt i hvert fall. blir sikkert blind
btw2 jeg har 41 følgere på bloglovin nå. glad. hei nye folk, dere er kule

 • 20.des.2010 kl.22:11 // random

hater egentlig når folk klager på kulden (jeg gjør det sånn cirka hver dag), men det er faktisk jævlig kaldt. når jeg blir voksen og rik skal jeg kjøpe meg (minst) en leilighet langt nedi sør og bo der mens resten av norge er snødd ned.
skal snart bestille meg vinterjakke da. den her. klarer ikke helt bestemme meg for om jeg skal ha khaki (som sånn cirka hele norges befolkning har) eller svart. halp anyone?


EGOTIDWOHO!!!!!!11 nei

jeg fant forresten verdens fineste julesang i stad ♥♥♥ florence + the machine med last christmas ♥♥♥

lagret det innlegget her i "friluftsliv" // kategori på blogg.no. synes det passet ganske fint, egentlig.

 

 

 

 

 • 19.des.2010 kl.21:55 // random

en: trykk her
to: legg inn noen fine julesanger til meg

takk

 • 19.des.2010 kl.17:32 // musikk


dette var middagen min i dag lol (JA JEG KJEDET MEG). saralinn la ut et bilde av en sånn octodog-thingy (octopus og hot dog, ikkesant) her om dagen, og jeg ville prøve. jeg faila og den ble ekkel, men hallo kult da. jeg burde lage meg matblogg

og lol se den her

døydde. stjal den av thea

btw er så flink å blogge om dagen at jeg blir stolt av meg selv. ca hver dag i en hel uke altså!!!!! ny rekord

 • 16.des.2010 kl.16:34 // randomtegnet ferdig en tegning i går. som jeg hadde lovet malin å tegne for....flere måneder siden. tegnet etter den her. ble ganske fornøyd, faktisk. WHATCHA THIIIINK? nå skal jeg skrive om marco polo hadæfolk har bedt meg legge ut hva jeg ønsker meg til jul, siden jeg aldri kommer på noe på sparket. nå har sikkert de fleste kjøpt, men jeg legger ut uansett. hva ønsker du deg til jul? (hater egentlig sånne spørsmål på slutten av innlegg, men jeg trenger litt tips. eller noe)

 • 15.des.2010 kl.13:58 // randomjeg er syk i dag. jeg kjeder meg, så jeg begynte å fikse pepperkakemennene jeg lagde i går (pepperkakedeig ER faktisk bedre enn pepperkaker. jeg spiste så mye deig at jeg ikke orket pepperkakene etterpå). menjæ kjedelig med sånne typiske pyntegreier. du vet, sånne hjerter det står "god jul" i eller vanlige menn eller julenisser eller kafan. så jeg tenkte jeg skulle være emo i stedet. den neste skal bli den pepperkakemannen i shrek, jeg må bare skaffe sånne gelétopper først.

skrev nettopp et eget innlegg på pepperkaker.......åhherre jeg kjeder meg

 • 14.des.2010 kl.13:09 // random

alle har nok både hørt gorillaz og sangen crystalised av the xx. også var jeg innom denne (credz 4 u lizm) bloggen i stad. og altså, gorillaz har covret crystalised!!!1 eg døydde. bedre enn originalen, etter min mening. herigud så fin

men sånn ellers, er det noen som har noen musikktips til meg? finner INGEN ny musikk om dagen

 • 13.des.2010 kl.17:49 // musikk

særrrr FINNES DET TYSKERE HER SOM VIL HJELPE MEG MED LEKSER? :-(


unnskyld om du ser det bildet her, mormor

 • 12.des.2010 kl.21:27 // random

kom på noe annet som har skjedd mens jeg har ikke-blogget. jeg har fått et ekstra rom. ergo, mor og far har flyttet fra hverandre. så nå har jeg to soverom jeg må holde styr på OG et (eget!!!!!!!!) bad.
så nå bor jeg her v (v'en er en pil ned) ogsåikke bare her v (v'en er fortsatt en pil ned)

lol gjett hvilke av bildene jeg tegnet først før jeg fant ut at det var kjedelig.......


og siden jeg nevner tegning kan jeg si at jeg har begynt å tegne igjen. sånn, mye mer enn jeg gjorde før. 


ellers på skolen jobber vi med sånn "sette bo"-ting. marie og jeg er partnere, bor i trondheim og har ei koreansk jente på fire år. hun heter angelica.

btw det er bare to uker til jul i dag. jeg må kjøpe julegaver snart. forrige helg dro jeg til oslo for å kjøpe julegaver (og for å møte malin, sikle på kat von d og se jackass 3d). jeg kjøpte én halv gave. og jeg glemte den igjen i oslo. fææn

 • 10.des.2010 kl.17:59 // random

hei

savnet meg??????? ja. tenkte jeg skulle prøve å starte litt med bloggingen igjen. men jeg kjenner meg selv godt nok, jeg kommer ikke til å klare å oppdatere, sååe jeg skal starte en sånn sykt kul challenge som alle driver med. tror jeg lager en selv, for å leke kreativ og kul. men jeg venter litt. 

men hei siden sist har jeg farget håret brunt fått gjort ett av punktene på min "to do before i die"-liste som jeg skrev....en gang. for en stund siden. altså, jeg har sett avenged sevenfold live. noe av det beste jeg har opplevd noen gang. og siden vekteren som sto foran oss (oss som i meg, malin, emily, pia og........ei til. unnskyld, husker ikke hva du heter. håper du ikke leser bloggen min, hadde vært flæut) var verdens snilleste ga han meg plekteret til zacky (gitaristen). som jeg nå har mistet... drep meg og det stygge hullet i lommeboka mi. vel, jeg har i hvert fall et bilde :-(

får lyst til å drepe meg selv hver gang jeg ser dette her omggg

trodde jeg kom til å bare fjsfjsdlifjskl altfor mye jeg har gjort, blir så mange bilder, men jeg kommer liksom ikke på noe mer som er verdt å nevne. jeg er så br00tal at jeg har begynt å utvide ørene mine da. også en ting til som jeg liker å skryte litt av, men jeg kan ikke si siden det er voksenfolk som leser bloggen min, så dere får bare holde ut hæhæ. ja det sa jeg bare for å gjøre dere ekstra nysgjerrige ja k greit hadet

 

ps: har fiksa designet og lagt til noen lenker der <<< så dere kan finne spotifyen min, spørre meg om ting på formspring og sånt lizzm

 • 09.des.2010 kl.22:01 // random
hits