november 2009
Var på lan med 12 (?) andre fine mennesker i går. Jeg eier i CS. Tuller ikke. Etter det sov jeg hos Anja. Dagen i dag var kun plassert foran pcen hennes, så dro vi på kino med Guro. Blånisse-filmen. Den sugde. Gleder meg til tirsdag, for da begynner det to ordentlige julekalendere som jeg skal nyte med mandariner og Birgitte :-)

eg heiter louise og eg ha blitt nynursk! det være valdig kult! datta arrrr vitsst kabab sprauk inthefollw of louie! jeg er kul, fra simen SSSS, og Håkon thx, for the framleigget åv ho louio, and simen myhree, idaer sint i dag! og det er louie å!BTW sime¨n kulere enn kulere kulest! fra >Louise!
 • 27.nov.2009 kl.23:02 // blogg

Hva hadde du tatt med deg hvis huset ditt hadde begynt å brenne? og du bare kunne tatt med EN ting. Spørsmålene jeg får stiller meg litt dårlig fram. Det virker som om det eneste jeg gjør er pc og tv. Men jeg tror det hadde vært pcen. (Ja, den er stasjonær. Men jeg er sterk nok til å bære den ut fra flammene) Men det er ikke fordi jeg er redd for å miste pcen! Jeg trenger bildene jeg har der.

åssen shampo , balsam og hårkur bruker du ? Jeg bruker Joico Colour Endure Violet Shampoo for å få ut gulskjæret i håret. Er ikke sikker på hvilken balsam jeg bruker, den er tom, mor skal kjøpe ny i dag. Men det er bare noe sånn fra dagligvarebutikk. Hårkur bruker jeg ikke så altfor ofte, men når jeg bruker det er det en fra Joico.
ville du anbefalt de/den ? Om du vil bli kvitt gulskjær i håret anbefaler jeg å bruke den shampoo'en, ja. Og hårkuren er god, men det hjelper kanskje ikke så altfor mye når jeg ikke husker navnet.
hva er yndlingsplagget ditt ? Som sagt har jeg egentlig ingen yndlingsplagg, men jeg har en t-skjorte jeg liker veldig godt. Som jeg glemte å legge ut bilde av i det forrige innlegget... Skal se om jeg finner et. Kan ikke ta et selv, FORDI KAMERAET MITT ER DØDT. Poor me


hvorfor blogger du? Jeg vet egentlig ikke. Jeg startet fordi alle andre blogget, og jeg ville prøve det ut selv. Det er gøy.
hva/hvem inspirerer deg? Andre bloggere/blogger og alle de fine bildene man kan finne på nettet.
hvilke blogger leser du? Mange. 106 stk. Men jeg kan ramse opp favorittene mine! sodaoda.blogg.no,  influence.blogg.no, mshyeah.blogg.nomitsuakira.blogg.no, majav.blogg.no. Og en del flere. Mange flere. Sjekk ut lenkene mine til venstre der.
hva er ditt yndligsband? Avenged Sevenfold.
var du på noen konserter/festivaler i sommer? - hvilke? -hvem så du? Eneste konserten jeg var på i sommer var Topp 20 konserten på Rådhusplassen, tror jeg. Og der var det mange fine artister. White Lies, Karpe Diem, Donkeyboy etc.
hvordan har du det? Akkurat nå har jeg det egentlig ganske bra. Det var en liten stund jeg var litt nedenfor, og jeg visste ikke hvorfor, men alt har egentlig blitt bedre.
hva vil du bli når du blir stor? Aner ikke. Når jeg var liten ville jeg bli frisør, og det virker fortsatt litt aktuelt. Men ryggen au.
hvordan vil du beskrive deg selv? Snill, sta, treig, surrete, rolig, ærlig og omtenksom. Eller noe. Takker for hjelpen igjen, peepz.
har du kjæreste? Nopezz. 
liker du bloggen din? Det er forskjellig fra dag til dag. Men alt i alt er jeg ganske fornøyd.


Når var første gang du møtte Malin ? Vinterferien i 2009. På Oslo S sammen med Anja, Kristin (?????) og Natalie. På en lørdag. Tror jeg.
Nettby eller face? Nettbynøøørd fo' sho.
hvor mange lesere har du daglig? Varierer, men rundt 80 unike pr. dag tror jeg.
Hvor lenge sia er det sia jeg lå over til deg? :-O Altfor lenge! Oi. Veldig lenge. Jeg husker ikke når du lå her sist, men det er lenge siden.
hva er din favoritt kake? Jeg foretrekker kjeks. Men nybakte brownies er nam.
favoritt matrett? Pasta.
favoritt film ? Finding Neverland.
Favoritt person(hinthint)? Guro!
hva sier du hver dag? Jeg sier heisann når jeg føler jeg har gått glipp av et poeng, eller noe. Det var noen som hadde sagt til noen andre "Jeg har ei venninne som liker Billy Talent." Jeg spurte hvem venninna var, og det var meg. Da føler jeg meg dum og da sier jeg heisann. Vet ikke hvorfor. Også sier jeg joa, en del. Og wow.
jeg fikk sjokolade av mor nå :D stratos !
favoritt snop ? Sjokolade. Sport Lunch er den beste!
hva ønsker du deg til jul? av meg altså ? Svart på før, orker ikke skrive igjen. Men siden det er deg kan du jo gi meg speilrefleks og en ny mobil. Neidaaa, men det kommer et innlegg med ønskeliste snart.
din favoritt sang atm? Snow Brigade - Mew.

1
heh stygg. men hadde ingenting annet å bruke.
Hva skjedde med teksten i innleggene btw? I denne, og part II, ble den rar. Mindre, eller noe. Teit. Men jeg er ferdig! Kommer nok bilde med yndlingsplagget mitt en gang snart. Kommer anpå om jeg finner et på nettet eller kameraet mitt bestemmer seg for å funke :-)

 • 26.nov.2009 kl.14:12 // Q&A

Eira
Skal du på kent? Jeg vil, jeg vil, jeg vil, men jeg vet ikke om jeg får det til. Hehe, det rimte. Camilla og jeg skal kanskje gå. Må bare finne ut litt og blabla ja. 70% sikkert.
Hva er yndlingsbandet ditt? Avenged Sevenfold.
Hva er din ekte hårfarge? Blond. Men litt mørkere enn den fargen jeg har atm.
3 positive og 3 negative ting om deg selv. Hjelp! Er ikke flink til anti-jante ting.
Positive: Jeg er snill. Veldig snill
                 Jeg lærer fort. Det er positivt, vel?
                 ... Jeg har god musikksmak! Haha
                
Negative: Jeg kan være veldig sjenert.
                  Jeg tåler ikke å ta feil. Om jeg tar feil finner jeg på et eller annet for
                  å få det til å høres riktig ut
                  Jeg er veldig dårlig til å ta intiativ.

din favorittperson n___n: Denne slet jeg med. Så jeg spurte om tips av noen av vennene mine og fikk disse svarene; Birgitte, Anja og Guro. Så ja.

Hva er det kuleste du noen gang har gjort? Er egentlig ikke sikker. Men Prodigy-konserten var ganske kul. 
Hva ser du frem til? In Flames 13. desember, juleferie, julekvelden, nyttårsaften, ballet en gang i januar, Kent?, bursdagen min, sommerferie, kanskje Hove.
De 3 beste filmene du vet om? Finding Neverland, A Walk to Remember og Benjamin Button. Også er jeg veldig glad i Disney-filmer. Merk: de gamle!
Hva ønsker du deg? Svarte på det i den forrige delen, og jeg er lat så jeg orker ikke skrive på nytt. Det kommer et innlegg med ønskeliste en gang om ikke så altfor lenge.
Hvor skulle du ønske du bodde? Hadde ikke gjort noe å bo i Oslo eller Bergen.
Synger du i dusjen? Nei. Jeg prøvde én gang, sånn for å sjekke det ut. Det funket ikke. Hørtes ikke noe penere ut der heller.
Hva hater du mest av alt? .. Krig, pedofili, mishandling, dyreplageri. Slike ting. Og er ikke så altfor glad i mennesker som klager hele tiden.
Hva liker du å gjøre? Leke med venner.
Liker du å sitte siden av meg på skolen? Yeahzz.

20090825201110Tumblr_kta3ck0arp1qzpe8uo1_500_large

Hvor høyt digger du anja? På høyde med Eiffeltårnet. Ilu
hvem er den kuleste du vet om som starter på anj? Vanskelig. Men jeg kjenner bare en person som har et navn som begynner på "Anj". Så da blir det nok Anja.
er du glad i meg? Yes, I am.
Beste minne med meg? hehehhehehehheheh ILU Jeg er ikke sikker. Men jeg liker den helga med oslosossene! Det finnes veldig mange bra minner med deg, egentlig.
hvilket fag er best og hvilket er du best på? Kunst og håndtverk er best. Fant ikke igjen karakterkortet mitt fra i fjor, men jeg fikk 6 i norsk skriftlig (hovedmål), engelsk skriftlig, kunst og håndtverk og ett fag til. Så det blir det jeg er best i, sikkert.
spise en død rotte eller en svett gammel sokk som var brukt i flere uker av en 70 år gammel mann? En svett, gammel sokk som var brukt i flere uker av en 70 år gammel mann. Skjer ikke at jeg spiser en rotte.

 

Hva har du alltid i veska? Lommeboka. Og penn og papir.
Skulker du mye? Jeg er ganske flink til å fake syk... Men ikke sånn altfor mye.
LEGG UT BILDE AV DEN KULESTE T-SKJORTA DU HAR Jeg må finne ett først!
Favoritt maten din?
 Pasta!
Hva gjør deg lykkelig? Noe så unormalt som venner. Kom ikke på noe bedre eller mer utfyllende svar.
Hva gjør du vanligvis etter skolen? På mandager setter jeg meg foran tven, resten av uka setter jeg meg på pcen. Hei jeg er lat. På mandager er søsknene mine hjemme før meg og tar over pcen, derfor tv på mandager.


Hvem ser du opp til? De fleste over 175. Nei, tull. Vet egentlig ikke. Synyster Gates på gitar? Taylor Momsen er også fin.
All Time Favoritt Band ? Avenged Sevenfold
All Time Favoritt Sang ? Warmness on the Soul - Avenged Sevenfold
Hva vil du bli når du blir stor ? Aner ikke. Skummelt å tenke på fremtiden. Haha
Hva interesserer deg mest her i verden ? Dette trengte jeg også hjelp til, så Birgitte hjalp meg litt. Teit, jeg spør om hjelp om hva som interesserer meg. Det jeg fikk til svar av henne var i hvert fall foto og gamle kjendiser, eller noe. Ikke vanlige a4-ting. Da mener jeg/hun ikke ekskjendiser som bor på gamlehjem, men gamle ikoner blir kanskje rett? Marilyn Monroe, Audrey Hepburn. Ja. Sånne. Ellers er det tegning, musikk også liker jeg verdensrommet. Det er ikke sånn at jeg vet hvor mange lysår det er fra der til der, men det fascinerer meg. Det er så mange stjerner, planeter og alt. DET ER SÅ STORT D:
Og nå høres jeg helt sikkert supersær ut, men jeg liker hekser. Jeg må le av meg selv.
What is your passion ? Tegning, kanskje? Jeg elsker å tegne.


 • 26.nov.2009 kl.13:47 // Q&A

Karolina
favoritt kjendis?
Johnny Depp!
hva gjør du en lørdagskveld? Oi. Om jeg ikke er med noen venner, sitter jeg foran pc'en med godteri og vann...
favoritt musikk? Sjanger? Alt, omtrent. Jeg hører både på metal og klassisk. Men er ikke så begeistret for country og rap. Selvom det sikkert finnes unntak. (Eminem er et av de unntakene)
hvem blogger leser du? Ja. Jeg følger 106 blogger på bloglovin'... Orker ikke skrive opp alle. Men til mitt forsvar er det noen jeg ikke liker lenger og noen som har sluttet! Men latskap. Jeg orker ikke ikke-følge dem. Men noen av dem jeg leser ligger på lenkene mine (<<<<<)

tumblrksii3drk4g1qzahuvo1500large

Christina
hva ønsker du deg til jul? Rød neglelakk, øyenbrynsblyant, tøfler/tøffler (?), store øredobber, ringer, lange kjeder (smykker generelt, egentlig), luer (jeg trenger en svart, en grå og en lilla hehe). Jeg legger ut en lang ønskeliste en gang jeg ikke har noe å blogge om!
nevn de 3 beste sangene du vet om FOR TIDEN? Snow Brigade - Mew, Edge of Heaven - The Hot Stewards, Us Annexed - Grand Island.
nevn 3 av favorittsangene dine? Dear God - Avenged Sevenfold, Warmness on the Soul - Avenged Sevenfold, Lead Sails (and Paper Anchor) - Atreyu.
hvem er den kuleste som står på bussholdeplassen på morgenen? Lett! CHRISTINA
hva er favorittplagget ditt? Har egentlig ikke noe favorittplagg. Men jeg er veldig glad i den t-skjorta der v (som jeg glemte å legge ut bilde av) fra Divided Herre på H&M
ilu too

ikke Håkon i allefall
musikk atm? The Prodigy, Mew, Muse, Unicorn Kid, Arctic Monkeys, In Flames og Kent!

Natalie
Skal vi danse sammen engang? Selvfølgelig. Om du lærer meg å danse først. Deal?

Anna
Hva er dine top tre artister? Artister? Jeg sier band. Har ikke så altfor mange favorittartister, egentlig. Avenged Sevenfold, Kent og Atreyu.
Top tre bøker? The Host - Stephenie Meyer. Før jeg dør - Jenny Downham. Og, Twilight-sagaen. Som alle andre...
Top tre filmer? Finding Neverland, A Walk to Remember og Benjamin Button.
Hhehe, du har foresten utrolig fint hår. Er det din naturlige farge? Først; tusen takk. Then; Nei. Ikke helt. Jeg har stripet håret mitt. Men den er ikke langt ifra den naturlige hårfargen min.


Jeg liker Disney, btw

DREA
hvem er den kuleste bloggen du vet om når bloggen starter på akk? akkurat.blogg.no? Tulla. Akkja.blogg.no! Easy peasy
hvordan er drømmetypen din? Help, her kommer det sikkert masse klisjétinger.
En som har humor og får meg til å le når jeg er deppa, men allikevel klarer å holde seg seriøs og ha seriøse samtaler.
En jeg vet er der for meg.
Basicly en som er snill og grei, egentlig. Og det gjør ikke noe med et fint utseende...
appelsinjuice eller eplejuice? EPLE!
favorittbok? The Host - Stephenie Meyer.
hva vil du kalle ungene dine når du blir eldre og hvor mange vil du ha? Jeg vet ikke hvor mange jeg vil ha enda. Men jeg liker navnene Linnea, Michelle, Oliver, Lars, Alexander, Veronica, Victoria og Gabrielle. Jeg vil ikke ha åtte unger.

emma
hva syns du om din egen hårsveis? Wey. Jeg er faktisk ganske fornøyd med håret mitt, på de få dagene det oppfører seg sånn jeg vil.
hvor ville du helst hatt en piercing? Monroe (overleppa), eller tunga. 
liker du white lies? JA
bruker du vesker? Jeg har én veske som jeg bruker veldig, veldig ofte. Om jeg er i byen er det ikke ofte du ser meg uten, egentlig.
hvor mye på en skala fra 1 til 10 ønsker du deg dslr? 10
bruker du mye tid på bloggen? Ja. Jeg bruker lang tid på å skrive innlegg, fikse design og alt. Jeg bruker kanskje litt for mye tid på den...

helena
Gleder du deg til 131209? (:DDDD) Ja!
Favoritt tvprogram? Home & Away, One Tree Hill, Top Model og Two and a Half Men.
Favoritt fag på skolen? Kunst og Håndtverk.
Hva skal du gå etter u-skolen? Medier og Kommunikasjon eller Design og Håndverk. Det blir sikkert Medier.
Hvem er din yndlingslærer? Øystein!
Har du dyr, isåfall, hvor mange og hva? En katt. Hadde egentlig to, men den andre er borte og har vært det lenge. Så den er sikkert dø :-( Også har moren min to hester. Jeg liker ikke hester, så jeg kaller dem ikke mine.
Yndlingssang? Warmness on the Soul - Avenged Sevenfold.


Disse ønsker jeg meg i julegave. @Outland

Ane Viktoria
Krangler du ofte med søsknene dine? Jeg krangler en del med søstra mi, men ikke så mye med broren min. Han stjeler ikke klærne mine, som visse andre gjør. (Vet du leser bloggen min, Anna.)
Hva vil du utdanne deg som/bli når du blir voksen? Har virkelig ingen anelse. Søppelkjører?
Tenker du mye på fremtiden? Ja. Både veldig langt frem i tid, hvordan alt vil være da, og livet mitt om noen år. Det er skummelt.
Liker du skrekkfilmer? Ja! Selvom det ikke virker sånn når jeg ser på dem. Jeg gjemmer meg. Men så lenge det ikke er splatter-filmer går det bra. Saw-filmer klarer jeg ikke.

Ada
vil du flytte inn til meg? :D Yes, please!

Michelle
hvis du kommer til bergen, vil du være med meg da? :D :D Yes, please!
 • 25.nov.2009 kl.21:29 // Q&A

Er det noen som dreper meg om svarene på spørrerunda kommer i morgen? Det var flere spørsmål enn jeg trodde...

Jeg fikk plutselig lyst på brunt hår. Jeg skal ikke farge det brunt, men det er gøy å se sånn cirka hvordan det hadde blitt?
3
Stjal bildet av Emma fordi det var det eneste bildet jeg fant som funket å redigere, og som håret mitt faktisk så ok ut på. Haha ok ut på. Det var en rar sammensetning av tre ord.

So.... mmmmm whatcha say? Stygg sang btw

Det er forresten bare én mnd til julekvelden! Hva ønsker du deg? Jeg vet ikke hva jeg skal kjøpe, til noen.
 • 24.nov.2009 kl.20:21 // blogg


Jeg er glad
Nå skal jeg se på Home & Away og øve til norsktentamen på onsdag. Norsk går bra, engelsk også. Matte vet jeg ikke. Eller, jo, den går nok bra den også. Men jeg vil ha den bedre heh :-(
Også må jeg se litt etter ballkjole. Det er så kjedelig, for jeg er kresen. Jeg vil ha sånn "love at firs sight"-kjole. Lol

TRYKK HER! Avsluttes i morgen, tror jeg. Om du ikke har stilt noen spørsmål, kan du godt gjøre det. Føler jeg er litt usikker på hva jeg skal svare på noen spørsmål, men det går nok.

 • 23.nov.2009 kl.16:01 // blogg

Siden Atreyu skal til Hove neste år (vil dit vil dit) følte jeg for å dele mine to favorittsanger av dem. Atreyu, altså. Begge to har vært favoritter siden desember i fjor, fra den dagen jeg fikk en sanganbefaling av min kjære Camilla og en av Lars dagen etter. Serriøst, jeg husker så meningsløse ting noen ganger. Jeg husker ett år tilbake, hvem jeg fikk sangene av og hvor lang tid det var mellom hver sanganbefaling. Teit, fordi jeg glemmer de tingene jeg faktisk burde huske.  Atreyu er et av favorittbandene mine by the way. 

Lead Sails (and Paper Anchor) &&&
No One Cares

VIL DU KJØPE FESTIVALPASS TIL MEG? :-)
trykk forresten her, her o her.
 • 19.nov.2009 kl.15:22 // musikk

Jeg vil ha en spørrerunde. Sist jeg hadde var i vår eller noe? Det var sol i hvert fall. For noen spurte om jeg kunne ta bilde av huset mitt og det var sol på bildet. Haha til dere som ville ha litt informasjon om det.

sprssslslrlsl

Men ja, spør meg ut om hva som helst og jeg svarer nok på det meste. Om jeg ikke føler det er litt over the top. eller noget

SÅ KUN DU HØRE PÅ DEN HER MENS DU TENKER PÅ HVA DU SKAL SPØRRE MEG OM, OK
lalaladia, shangai i wanna go, you look so good when you're lonely

Avsluttes når jeg føler jeg har nok spørsmål
 • 17.nov.2009 kl.21:43 // blogg

Jeg var på The Prodigy i Oslo Spektrum med Malin i går. Dritbra! Vi sto helt foran. Jeg ble sånn passe most, og ryggen min er vond. men fjlsfjdk samme det.
Var du der? 
Wohei så fine bilder. Bedre enn ingenting

PS: Trommisen i Enter Shikari ser ut som en slange. No shitJeg føler jeg legger ut mye musikk om dagen. Men ENJOY
 • 13.nov.2009 kl.09:29 // musikk


Soundtrack

20090130143904
foto

Nå skal jeg se The Curious Case of Benjamin Button Det er en av favorittfilmene mine. Hvilken film er din favorittfilm?
 • 10.nov.2009 kl.13:20 // blogg

 ♥ ♥ ♥
 • 06.nov.2009 kl.21:13 // musikk

Jeg har akkurat lest ut The Host (anbefales), og nå har jeg ingen bøker å lese.
Så vær snill, og skriv noen bøker til meg i kommentarfeltet.


363740-1-1256472053655_large
weheartit

hehe jeg mistet mobilen i peisen i stad. det funker
 • 01.nov.2009 kl.18:24 // help
hits