Juni 2008


ser du malin og meg? utrolig vanskelig med tanke på at vi er blonde begge to. (kilde)

anyway, malin og jeg var på oslo live 14. juli for å se in flames. jeg så dem på taste of chaos i desember også, men in flames er best og oslo live koster bare 200 kr for en dag og mammaen til malin er kjempesnill som ville bli med oss (18årsgrenseDØØØ).
men konserten var i hvert fall a-w-e-s-o-m-e! de sang både trigger, take this life, alias, leeches og the mirror's truth og vokalisten snakket med/til publikum mellom hver sang. jeg er en av dem som syns det nesten er litt kjedelig om bandet man ser ikke prater med publikum at all og bare kjører gjennom setlista. ok ikke kjedelig, er bare ikke sikker på hvilket adjektiv jeg skal bruke. men uansett:
+ anders (vokalisten) tok kameraet til malin med seg opp på scena og tok bilde av seg selv. (se her)
+ jeg er så fjort10z at jeg lagde hjerte til anders (fortsatt vokalisten) når han sto foran meg, han pekte på
meg og vi sang sammen. på en måte. altså, jeg var ikke på scena og sang. vet ikke hvordan jeg skal
forklare det der uten å høres helt teit ut, men det var i hvert fall dritkult.
mammaen til malin fikk tak i plekter til malin også. og jeg fikk fin in flames-genser i bursdagsgave, ilu.mobilkamera forever ♥ det som er teit er jeg egentlig har verdens kuleste bilde av punkt nr to litt lenger oppe der, men det er også det bildet som har dårligst kvalitet av de 105 bildene jeg tok. typisk. bare se her

jeg har bodd i strömstad på spahotell de siste dagene (fredag til søndag) sammen med denne jenta her;

+ hennes og min familie. den klokkelignende saken hun har på høyrehånda er forresten nøkkelen til hotellrommet, kan hende det er jeg som ikke har bodd på hotell på en stund, men det var litt kult.

vi har gått rundt i rea- (trodde mange av butikkene het "rea", men rea betyr salg på svensk. rea liksom! skulle heller trodd det var "sälj" eller noe slikt) og godteributikker, tatt ferje, spist god mat, sett på tven på hotellrommet og spilt ligretto. jeg har mange jelly beans hehpå lørdag dukket disse her opp også. de var 300 år gamle og snakket om karl den x'te og skjøt med kanon og gevær. ikke like gøy når man ikke er forberedt. 

hadæ

jeg maler rommet mitt! snart ihvertfall. rydder ut nå. håpet på å finne sånne kule ting som jeg ikke har sett på fem år, men det eneste jeg har funnet er hybelkaniner og 47 sokker under senga. det med sokkene er nesten flaut med tanke på at det ikke er overdrivelse. jeg hadde seriøst førti-sju sokker under senga! nam
men bort fra sokkene, jeg skal male rommet! hvitt. nå har jeg en fin tapet fra slutten av 80-tallet som er gul, hvit, blå og grønn med blomster på. det ser sånn ut:


jeg kunne skrevet at det ikke pleier å være så rotete og at det bare er fordi jeg har begynt å pakke ut, men det pleier vel egentlig å være verre.

har ikke blogga på over en måned, og når jeg først blogger så blogger jeg om rommet mitt som er stygt og skal males. kult. jeg trenger signaturer og hilsninger på døra mi forresten, noen som vil komme og skrive? jeg sporer av hele tiden blæ. men jo jeg skal blogge mer om andre kule ting som har skjedd, ikke bare rommet mitt og hybelkaninene mine. jeg har kulere ting å skrive om, jeg har nemlig sett in flames på oslo live og muse og white lies i bergen, vært hos camilla og...malt en benk? ok jeg husker ikke hva annet kult jeg har gjort, men det er sikkert noe.

har to nye spotify-spillelister også for de som er interesserte; en og to. enern er for soving, så vet ikke hvor spennende den er. men nå har jeg skrevet masse, hadæ
  • 04.aug.2010 kl.22:04 // random
hits