juli 2011

var på slottsfjell på torsdagen da, forresten. med thea og jakob. elsker festivaler. stemningen, musikken, menneskene. alt. jeg møtte sånn både kamillafredrikcamilla, lars (som var frivillig. gøy for thea og meg når han kom gående forbi bærende på planker), cile og mange andre jeg har møtt minimalt/ikke møtt før. superkoseligttt. crystal castles (bilde 1 og 2) og röyksopp (bilde 9) var helt klart de største for meg å se. alice glass (vokalisten i cc) ga meg blått øye med albuen sin da hun stagediva. alle vet det sikkert allerede, fordi jeg har gått rundt og sagt det til alle, men HALLO det er stort for meg. holdt henne også i hånda og klamra meg til leggen hennes, sånn by the way. helt greit det.

skulle egentlig filme litt for dere også, men 80% av filminga er av to jenter som danser mens wolf gang spilte. utrolig underholdende der og da. men jaja, se bildene over i stedet. ps: legger merke til at jeg får flere og flere followers på bloglovin (jo mindre jeg blogger lol). tusen takk, og hei 
 

 

ville bare si at jeg håper dere og alle dere kjenner har det fint. hele greia er fortsatt veldig surrealistisk for meg enda, dette skjedde i norge av alle steder. hvil i fred - alle dere som døde i eksplosjonen i oslo og i skytinga på utøya. 

 

når man bare sitter på rommet sitt uten å gjøre noe, men allikevel ikke kjeder seg.
^ det er det jeg har gjort i det siste. ikke bare det, men ikke så mye annet nevneverdig (som om det er nevneverdig å si at jeg bare har sittet på rommet mitt). men det er så godt som ferdig da! rommet altså. trenger bare noen småting og blabla. dere kan få se ordentlig når jeg er helt ferdig.greia med den veggen der er at den skal bli litt sånn her. minus den dårlige redigeringa og de samme bildene opp igjen.

sånn ser det ut til nå. finner ikke igjen bildet av hvordan det så ut før, men det var stygt. skal se om jeg finner igjen til senere.

også har jeg tegnet ferdig denne her. har blitt litt mye tegning på bloggen i det siste, sorry, men denne er nok den jeg er mest fornøyd med av tegningene jeg har tegnet til nå.


men nå må jeg pakke. stikker til stockholm i natt, før det er slottsfjell på torsdag! gleder meg som en liten unge. crystal castles åhh. 
forresten: noen som vil være med meg på the wombats? VÆR SÅ SNILL tatt sommerferie, yknow.hits