mai 2011

stakk bare innom for å minne dere på at jeg har bursdag på mandag. forventer mange brev i posten. kom opp i matte, skriftlig, forrige uke. jeg var egentlig likegyldig i hva jeg kom opp i. helt til jeg kom opp i matte muntlig også. så takket være min kjære far som ga meg etternavnet AArlien er det første jeg skal gjøre på bursdagen min å snakke matte i en halvtime. (ok er ikke hans feil at jeg kom opp i matte muntlig, men det er hans feil at jeg er først)

for your information (siden jeg har vært sinnsykt sløv på blogging siste måneden(e?)) så har jeg (nesten) verken spist pølser, ordentlig pizza eller sjokolade siden påske. en eller annen heksedoktor som har bestemt at jeg ikke tåler melk, havre, natriumnitritt/nitrat, hodepinetabletter (!?!?!?!!), oregano, kaninhår, selje og granvedstøv. ellers er jeg helt/ganske normal


det er det eneste bildet jeg har her og alle vet at ingen leser innlegg uten bilder med så mye tekst.

jeg har også levd uten jakke og busskort i en måned fordi jakka mi har vært sporløst forsvunnet frem til i går, iphonen min har vært borte i snart en uke og jeg har bitt av meg en liten del av tunga.
åh dette innlegget her skinner (var ikke sikker hva slags verb jeg skulle putte inn) godt humør på lang vei, beklager det altsæ - blir sikkert slettet senere

  • 28.mai.2011 kl.23:42 // lol

har rukket å gå fra vår, til sommer og tilbake til vår igjen siden sist jeg blogget. wups. og nå var det egentlig bare for å vise den nye videoen til in flames (som en veldig liten del av dere liker heheh)
snakkes snart. lover 

  • 20.mai.2011 kl.14:47 // musikk
hits