mai 2010jeg ble femten i går. jeg fikk hvite converse, gossip girl sesong 1, kent - röd (nå har jeg alle cd'ene til kent!!!) og et smykkestativ av mor, far, søster og bror. 
jeg tilbrakte dagen i konfirmasjon. var koselig. eirik (konfirmanten) startet velkomsttalen sin med å gratulere meg med dagen. æ ble glaaa' hehehe. føler jeg nesten gruer meg litt til min egen konfirmasjon, jeg begynner å grine i andres. men neia, gruer meg vel ikke. jeg gleder meg til gaver :-) :-) :-) jeg liker gaver (penger)
  • 31.mai.2010 kl.19:55 // blogg

tre dager på rad. sjekk den du

fikk igjen mattetentamen i går. samme mattetentamen som jeg var helt sikker på skulle gå helt jævlig.
gjorde ikke det. overlykkelig. -5. også var det triathlon. gikk vel ok. så ok som det kan gå med kondisen min.


har ingen bilder på pcen til far. derfor sang i stedet.

&&& det er ca fire og en halv time til bursdagen min. ja, jeg er litt glad i bursdager...

&&&x2 jeg fikk kjøpte ipod touch'en til bror og trenger spill. nevn noen kule spill i kommentarfeltet plz
  • 29.mai.2010 kl.19:30 // blogg

 

fredag i dag. det er to dager til bursdagen min, ni dager til jeg forhåpentligvis blir rik (konfirmasjon iow) og bare tjue dager til sommerferie (tror jeg). tolv og en halv dag med skole. inkludert aktivitetsdager, grilling på tingnesstranda og volleyball- og fotballturnering siste skoledag. g-l-e-d-e-r m-e-g!
deler av hove er sånn omtrent nesten kanskje booka, jeg skal til bergen (tror jeg), sverige og ozlåw.
hva skal du i sommer?

383218-7-1274883398006_large

383218-7-1274883310244_large
// kameralek.blogg.no
  • 28.mai.2010 kl.20:12 // blogg

har lekt med html og css-koder i hele dag. herregud. vanskelig, jeg blir så sur. de vil ikke høre. men jeg ble ganske fornøyd til slutt, selvom jeg ikke klarte å finne ut hvilken farge jeg skulle ha på den overskrifta...ingenting ville passe.


det er sånn det egentlig skal se ut i hvert fall. er ikke sikker på hvordan det er i forskjellige internettlesere.

i dag fikk jeg igjen norsk- og nynorsktentamen (5 på begge. fornøyd!), i morgen er det triathlon og på søndag har jeg bursdag! forventer kake i posten. tulla. men jeg har bursdag, jeg blir (nesten) gammel dame. 

btw, jeg liker sangen til han som vant norske talenter. jeg likte den. og det er rap. wow
  • 27.mai.2010 kl.20:57 // random

hei, jeg ble ikke voldtatt og drept i en bakgate i oslo. kom hjem fra oslo på søndag, og jeg hadde det kjempe fint. som alltid. malin og jeg var på 7/11og når vi gikk ut kom det en mann bort til meg og spurte om vi var shæææster (ok han sa ikke "shæster", men ja. ja. ok.)


på 7/11 leide vi en fin film som het the imaginarium of doctor parnassus. johnny depp og heath ledger (rip) ♥♥ filmen var fin. kjempe fin. selvom jeg ble litt (veldig) forvirra.


søt "mate".

ellers satt vi på (ved siden av) den fine og nye macen hennes, loka litt i byen (fikk kjøpt meg et par nye solbriller og hilste på noen venner av malin), og grilla pølser og nakkekoteletter på engangsgrill i hagen. jeg hilste på bestemora hennes også. og buster. buster (viggo, tror jeg han egentlig het) sa han hadde sett meg i her & nå. haha søte baj  • 19.mai.2010 kl.21:44 // blogg

se se se, jeg har kamera!!!

på torsdag er det en uke gammelt, babyen min begynner å bli stor ♥ ok relax, jeg tuller bare. (men jeg liker det veldigveldig godt) jeg har vel egentlig ikke tatt så veldig mange bilder selv enda, men jeg har venner (helt seriøst) og pga dem sikkert femhundre bilder å dele. edit: canon eos 500d for de som lurte
torsdag: kjøpte kamera
fredag: skole, dalamart'n, pizza og kino (the last song) med anja og birgitte
lørdag: mor var (er) fjkdklsjfir, så jeg var pilegrim for en dag med halve konfgruppa.
og barnevakt for søskenbarn med guro
søndag: ingenting?
mandag: engelsktentamen. aldri hatt så skrivesperre, æsj
tirsdag (i dag): sjuk
// er ikke sikker på hvem som har tatt bildene, tror det er christina, guro og meg.
  • 11.mai.2010 kl.13:07 // random

veit du hva som skjer etter skolen i morgen? nei, det gjør du ikke. jeg skal si det (skrive det)!
jeg skal få speilrefleks av mormor og morfar! ♥ åe glad glad glad nå kan jeg begynne å legge ut bilder på bloggen igjen. skal prøve å passe litt bedre på det enn det forrige. det forrige druknet nesten og var med i sykkelulykke. det overlevde, og døde ikke før jeg skulle kaste det på senga og bomma. 

Tumblr_l1mjscvf8j1qafenno1_500_large

noe annet som skjer i morgen er at det er norsk- og nynorsktentamen. wohei så gøy. mattetentamen gikk ikke bra, forresten (tror ikke det, i hvert fall). btw matte. var på konferansetime i stad og læreren min sa jeg var den beste i klassa i matte (ja, jeg må nesten skryte litt) men wow waaat hadet

hei på deg din apekatt! THIS IS SIMEEEEEEEEEEEEEEEEEN! je fikk blogge for louise, og hu har ikke gjort en dritt i hele dag, bortsett fra å sjå på en film som handla om ei som døde elns!

mens je derimot har hatt verdens mest innholdsrike dag, vakna at pålanders klokka 10, åt deilige baguetter, såg på south park, vart henta, vart kjørt hemmat, gikk inn døra, tok ta meg skoa, også skrudde je på pcen, også har je søtti her resten ta dagen! SLÅ DEN A! 
og nå ser je på my name is earl og prater med louisenub, også lufte je popcorn i nåsån min hele tia, dno åffer, lufta det sia dag tidlig.


også mår je legge ut et bilde av kjæresten at louise!
skikkelig søtnos!


MEN HADE PÅ BADET DIN GAMLE SJOKOLADE, ER DU ITTE GOD, KASTE JE DEG I DO!
  • 01.mai.2010 kl.22:34 // blogg
hits