april 2010

pleier vel egentlig ikke å ta utfordringer, men jeg er utfordra av flere og den var litt kul.

man skal skrive ti ting du vil/skal/må/idk gjøre før man dør.
Avenged_sevenfold_guitarist_by_echorukia_large
en: se avenged sevenfold live. (favorittband btw)
to: bo i utlandet et (par?) år.
tre: spise sushi i japan.
fire: besøke slummen i afrika.
Eiffeltornet_65043653_large
fem: besøke eiffeltårnet og se utover paris.
seks: dra på interrail i europa.
Tumblr_ktd8ahdbv41qa129to1_500_large
sju: dra til australia og svømme med delfiner (det er i australia det er sånn typisk ting å gjøre, sant?
ble litt usikker)
åtte: lære å slå hardt lol
Tumblr_kvwdd0v8ba1qzabkfo1_500_large
ni: få en tatovering. aner ikke hvor eller hva, men en liten en. ingen sleeve her.
ti: jeg aner ikke
skal vel egentlig utfordre flere, men jeg orker ikke. ta den de som vil
  • 23.apr.2010 kl.18:26 // lister
oslo på mandag. det var kult. jeg har fortsatt ikke kamera (har jeg sagt at jeg skal få speilrefleks av mormor og morfar? husker ikke. men jeg sier det nå i hvertfall), så det ble ikke så mange bilder. mobilkamera er jo sjukt kult, but still. var ikke i shoppe-humør, men fikk kjøpt meg noe kult uansett.
kule tøfler som jeg kan vise fram en gang snart, fire album til 200 kr (white lies, wombats, mgmt + röyksopp < spotify) og tre topper. nå skal jeg snart sove, begynner å bli forkjøla ew natta

operaen har veldig fine doer, btw

 
sikker på at jeg har lagt ut den 95 ganger før, men den er fin.

"JEG KOMMER TILBAKE PÅ SØNDAG". jaja bare et døgn feil. ikke verst.

fjellet med anja ja. koselig. vi skulle gå en "snarvei" til hytta, det viste seg at det ikke var skara og vi falt tre meter ned for hvert steg vi tok fremover.
jeg lærte meg amerikaner (kortspill), vi gikk på ski (fine og ufrivillige snarveier) også solte vi oss. ute i det fine været. spiste også nok godteri for 2010.

tok det av anja. tok så og si ingen bilder selv. sjekk fin t-skjorte.

også var jeg på utplassering på ricardofoto i dag. ja...hva skal man si? fotografering er jo gøy, men kan ikke si det er så veldig morsomt å sitte på en stol i fem timer og se på at noen andre tar bilder av planker. verste er at jeg ikke overdriver. vi kom klokka ni, starta halv ti og satt på stolen fram til halv tre. minus en halvtime lunsjpause. ser litt frem til barnehagen i morgen, faktisk. 


fin påske 2010. camilla var her, guro og anja kom, kino og hamar med de tre + linn marita, møtte nicco, malin kom, filmkveld med kule folk og ferdig. malin og jeg har kjørt firhjuling, hatt morsom "fotoshoot" (tør ikke legge ut bildene haha) og hørt veldig mye på vampire weekend. de er kule. men ja hadde ikke skadet om ferien varte en uke (eller flere) til, men fikk gjort en del ut av en uke fri. 


// malin. jeg bare polaroidet (lol tror ikke det er et ord) det etter jeg fant et fint program her


og btw, er det noen som blir suicidal om jeg begynner å skrive med kun små bokstaver? jeg gjorde det i en periode, så begynte jeg med store forbokstaver helt automatisk og nå i det siste har jeg begynt å skrive smått igjen. lol så interessant. men ja klag så mye dere vil om det er verdens undergang med små bokstaver, så finner jeg ut seinere om jeg gidder å høre på det (gjør nok ikke det.)Ett bilde fra når Camilla var her, fordi jeg ikke har orket å spørre etter resten. Resten av bildene er fra i går/dag med Malin. Hun tok på en mus. Herregud. Hun flyttet den fra trappa for meg, men uansett. 
Vi har gått på isen, same procedure as last year, og spilt monopol. Malin eide meg i monopol. Det endte med at hun eide 80% av husene og hadde 184 monopolpenger og jeg eide de 20% som var igjen og hadde 82 monopolpenger i minus. 
Og Camilla ja. Har ikke blogget om det enda heller. Vi så Fish Tank på kino med Anja, Guro og Linn Marita. Første gang jeg har sovna på kino, faktisk. Savner henne allerede. Ser henne i sommer.

Malin og jeg skal kanskje på TG neste år. Vi skal game skate2 fordi vi er dritgode og har skrevet notater og hele pakka. 

Bloggen er ikke konk lenger, skal skjerpe meg. Hadet
hits