mars 2011takk, cheyenne
ps: ønsk meg lykke til på norsktentamen i morgen. føler jeg trenger det

 • 30.mar.2011 kl.22:01 // musikk • jeg tråkker på de nye, hvite skoene mine så de ikke skal blende alle som går forbi.
 • jeg skriver "haha", "lol" eller "hahh" i slutten av en setning så jeg ikke skal virke så sur (og litt fordi jeg ikke bruker smileys. nesten aldri), selvom det jeg skrev ikke er noe gøy i det hele tatt.
 • jeg sjekker om folk jeg vil snakke med er pålogget, men venter på at de skal snakke til meg i stedet for å si hei selv.
 • når jeg prøver å fornærme folk tror alle jeg er sarkastisk.
 • jeg bruker fortsatt fingrene mine til å telle når jeg gjør mattestykker.
 • jeg snakker med cleverbot når jeg ikke har noe annet å gjøre.
 • jeg har sanger jeg hører på, men ikke tør å legge til i noen spillelister fordi det er flaut.
 • jeg irriterer meg over folk som fortsetter å snakke til meg selvom jeg ikke har svart på de ti siste meldingene.
 • jeg må fortsatt si alfabetet inni meg for å finne ut hvilke bokstaver som kommer etter hverandre.
 • jeg legger meg med sokkene på, og når jeg våkner opp er de ved siden av puta mi.
 • jeg ligner ikke på meg selv på bildene jeg legger ut. litt av grunnen til at jeg ikke vil legge ut videoer, da ser dere hvordan jeg egentlig ser ut - og ikke bare ett av de tusen bildene jeg tar av meg selv.
 • jeg går med lukkede øyne i mørket, jeg vil ikke se morderen før han evt. kommer og dreper meg med øksa si.


jeg kjeder meg og burde øve litt (les: skrive langsvarsoppgava) til norsktentamen i morgen. 

 • 30.mar.2011 kl.13:42 // lister

til dere som klager på at dere aldri har noe å gjøre på søndager: se kick-ass. så den i går kveld. og i stad. og nå..... en av favorittfilmene mine nå, tror jeg.nå stikker jeg snart til marie, omn jeg får tak i henne vel å merke. fortsatt spørrerunde her forresten


vil på hove allikevel. faen, vurderer nesten seriøst å selge meg på gata snart. har ikke råd til alt jeg har tenkt til i sommer.


btw1: fortsett å still meg spørsmål til spørsmålsrunda (enten i det innlegget her, eller dette). spør meg om hva som helst, hvor mange par solbriller jeg har, hvordan ørene ser ut eller hvor store bein jeg har. gøy med random-spm. vurderer å svare på video. om jeg tør. tviler på at jeg tør

btw2: fikk spørsmål (til spørrerunda, men nvm) om jeg kunne legge ut noen html-koder som jeg bruker, så jeg tenkte jeg kunne lage et eget innlegg med noen html-koder om det er noen som vil ha det. men da må dere si hva dere vil ha hjelp til, så skal jeg prøve å få lagt det ut snart. såe, fortell meg hva dere vil ha hjelp til, så skal jeg prøve så godt jeg kan.

btw3: husk earth hour i kveld.

 • 26.mar.2011 kl.19:02 // random

Q&A

tenkte jeg skulle ha en spørrerunde igjen. forrige gang jeg hadde var i 2009. har sikkert (forhåpentligvis) fått noen nye lesere som lurer på ett eller annet siden den gang.

såe, spør meg om hva som helst (vær så snill. føler meg så dum om jeg ikke får noen spørsmål lol). spør anonymt om du vil. bare ikke spør meg om "topp 5 venner ;)))) he he k9z" og hva som inspirerer meg. bare. ikke. nei. æsj. fy. altså, sånne inspirasjons-spørsmål er ikke så ille, jeg vet bare ikke hva jeg skal svare. har liksom ingen spesiell inspirasjonskilde.


random bilde av meg. siden jeg trengte bilde, og innlegget liksom handler om.........meg og ting dere lurer på.

KLAR, FERDIG, GÅ. spør noe

btw/ps/whatever: i dag har jeg vært veggis i én dag. wow liksom

 • 21.mar.2011 kl.20:33 // Q&A

lolposter denne overalt. døde

 • 15.mar.2011 kl.21:01 // lol

 • 14.mar.2011 kl.03:08 // musikk

// musikkduo som består av alison mosshart og jamie hince \\finner veldig sjelden ny musikk om dagen (eller det siste...året), men disse likte jeg. også kommer de ut med nytt album 4. april! thumbsup

u.r.a fever


cheap and cheerful

goodnight bad morningps: stikk innom bloggen til michelle og gratulér henne med dagen

 • 13.mar.2011 kl.16:28 // musikk

har brukt lørdagskvelden på å fikse nytt designdet er meningen at det skal se nogenlunde slik ut (litt rotete, men det får dere bare overleve). om det ikke ser slik ut får dere bare bytte internettleser.


dere som er på lenkene mine til høyre her:
(om du ikke er der (og føler du burde) må du si ifra. jeg har alzheimers, så jeg glemmer slike ting) men ja, dere som allerede er der, rop ut om jeg skal endre bilde eller bare si ifra...om det er noe. jeg bare tok et bilde.
rekkefølgen er alfabetisk forresten. ergo; du er ikke mindre verdt fordi du er nederst, thea. det er fordi du starter med "t".

godnatt

 • 13.mar.2011 kl.01:00 // design▲▲▲▲▲▲▲▲sofuckingegohipster▲▲▲▲▲▲▲▲ nå skal jeg sove.

gi meg en fin sang

 • 09.mar.2011 kl.22:14 // random

warning: blogginnlegg blir sjelden bra når man blogger bare for å blogge

var hos malin med jakob i helga. taco, sjokoladepudding (one girl, three cups heheheh. intern. malin endte opp med alle tre, halvspiste koppene med sjokoladepudding. så virkelig delikat ut), nightmare on elm street, adrian skarstad-videoblogger, malin som synger erik & kriss og jakob som danser litt random overalt.nå kommer det sju flere sykt fine photobooth-bilder. kos dere, det er de eneste bildene jeg har.herregud så fine. må begynne å ta med kameraet mitt når jeg drar bort. minn meg på det.
1: har laget meg skype, så nå er jeg like kul som alle andre. louiseaarlien < add add add
2: jeg skal på slottsfjell og se crystal castles!!! åh lykke
3: dropper hove. bookinga til nå er for dårlig til at jeg gidder å betale masse penger for det.
minus kaizers og john olav nilsen & gjengen, men kaizers skal jeg se i sommer uansetten (lol uansetten). sikker på at dere lurte sykt på den der alle sammen.

hits