mars 2010

Jeg har

  • sett en dame som filmet en mann mens han gikk mot do
  • hatt en photoshoot med meg selv og en Kaptein Sabeltann-hatt
  • ikke fått kjøpt kaffe på 7eleven fordi skjermen på automaten var ødelagt
  • følt meg gammel. Hadde en "da jeg var ung"-samtale med Malin mens barna vi satt barnevakt for så på barne-tv. Men seriøst, det var mye bedre barne-tv før.
  • hørt far synge "Bitch. Talk to the hand"
  • overhørt en gammel mann fortelle at han samler alle 1kroningene han finner i boks på kjøkkenet og kjøper et flaxlodd når han har 20krProduktivt altså. Har også besøkt bestefar enda en gang,vmøtt Malin på toget og sittet barnevakt. Etterpå skal vi til Hamar. Noen som føler for å hente meg klokka åtte? Har ikke skyss hjem :-(


Stjal fra facebooken til Emma.

Var i bakken med skolen i dag. Folk spilte rugby, kjørte i bakken (wow unormalt), kjørte skicross og hadde forskjellige hoppkonkurranser. Det var varmt, jeg hadde tilogmed på meg solkrem. Trengte det kanskje ikke, ikke i det hele tatt egentlig, men jeg henger litt foran alle andre heeh.
Men dagen var koselig selvom jeg verken kjører snowboard eller noen ski. En av lærerne spurte om jeg kjørte snowboard, han syns det så sånn ut. Han sa jeg hadde glidd lett inn i snowboard-miljøet. Jeg syns det var litt kult. Guro bare lo av det, hun sa det var fordi hun så for seg meg kjøre snowboard. Takk. Nå må jeg skrive innlevering til engelsken og øve til tyskprøve i morgen. Elsker tysk ♥ 


Var ute og joggegikk med Anja i stad. Mesteparten av tiden brukte hun egentlig på å ta utrolig pene bilder av seg selv, men jeg fikk delt en sånn idé jeg har hatt en liten stund. Altså, jeg fant en "101 Things to do Before You're Old and Boring"-liste på nettet for en stund siden, printet den ut og fant ut at jeg skulle leke kreativ og faktisk gjøre det som er på lista, ta bilde av noe av det og lime det inn i et av de tomme albumene jeg har på rommet. Anja ble med. Så i sommer skal vi campe i hagen, lage skattekart, bygge sandslott på stranda og lime mynter til gulvet. Det blir litt kult. 


Veit hun er søt :-)

Far bor omtrent på sykehuset om dagen. Bestefar er veldig syk. Jeg er redd, tør ikke dra og besøke ham.
  • 15.mar.2010 kl.21:35 // blogg

Har fikset på designet mitt i hele dag. No shit. Liker kanskje det forrige bedre, men trengte litt forandring. Har lagt til noen flere lenker til høyre der, også.
Og jeg bruker Google Chrome, så jeg er ikke sikker på hvordan det er i andre internettlesere, men det er sånn det skal være:Hva syns dere?
  • 12.mar.2010 kl.15:06 // designJeg har ikke blogget på en uke nå. Jeg er ikke sikker på hvorfor.

Siden forrige gang har jeg kjørt ned Marie med ski på beina, vært i Oslo, drukket utrolig god kakao fra Cocoa og sett Alice in Wonderland. Jeg møtte/hilste på Lene og Camilla også. Camilla var jeg med i maks 15 min (hun rakk sikkert å slå til meg 15 ganger i løpet av den korte tiden også), mens Lene var det egentlig bare sånn hei - klem - camilla goes nutz - hadet. Litt teit egentlig, men jeg håper jeg får tatt meg en tur til Bergen i sommer.

Bodde hos Malin (og hennes veldig søte besteforeldre) og hadde det like koselig som alltid. Kom på fredag, byen og besøk av Nicco på lørdag og kino på søndag. Likte Alice in Wonderland veldigveldig godt. Og det var mye kulere briller enn de i papp med to forskjellige farger på "glassene".

På de to nederste bildene har vi mini-marsmallows i munnen btw. Fra Cocoa <3

HeyHey!

jeg er da altså simen "The gjesteblogger" , har egen blogg åsså, www.simeenn.blogg.no,  ta en titt a:)

men ja, Louise ville jeg skulle blogge for hu å da sier man vell ikke nei takk da! hehe

På skolen idag gjorde vell ikke louise så mye, Bare whiny i absolutt ALLE friminuttene, Uff, Hardt liv hu har, Men sånn kan det gå (Kunne gått verre viss du skjønner)
Men jeg har fått et intrykk av at louise går mye alene?spessielt når jeg er sjuk, Jeg skjønner bare ikke, Når man er så snill å grei som hu er! eller hu har jo en del venner da, son som Postmann patt og Dumbo<3 å sånn! hu elsker nemlig Dumbo og postmann! ikke missfårstå.

Når louise tok bussen hjem idag strømmet det på en tanke i huggu hennes " hm... kanskje jeg skal ta en joggetur idag?"  men det tror jeg aldri skjedde! egentlig er Louise Ganske sporty jente, trener hver eneste dag! blir aldri lei den jenta, Men jeg begynner å bli redd for den jenta! serr, når man trener hver dag å alt son, å enda spiser hun godteri i uka? jeg skjønner bare ikke, svikte meg på den måten:( men jeg er for snill til å hate Louise så! Ilu<3


om en snau halvtime skal louise legge seg, tenke på alt jeg har gjort for henne, å kose med bamsen sin<3 den er søt


Så jeg vill bare si NATTA LOUISE!<3Glad i deg!


Dette var det nærmeste jeg kom louise, If you don't like it, Så la vær å se på det!

pss.... Call me on www.simeenn.blogg.no om du vill jeg skal gjesteblogge for deg;)
  • 08.mar.2010 kl.21:13 // blogg
hits