lol

[insert title in lowercase here]

stakk bare innom for å minne dere på at jeg har bursdag på mandag. forventer mange brev i posten. kom opp i matte, skriftlig, forrige uke. jeg var egentlig likegyldig i hva jeg kom opp i. helt til jeg kom opp i matte muntlig også. så takket være min kjære far som ga meg etternavnet AArlien er det første jeg skal gjøre på bursdagen min å snakke matte i en halvtime. (ok er ikke hans feil at jeg kom opp i matte muntlig, men det er hans feil at jeg er først)

for your information (siden jeg har vært sinnsykt sløv på blogging siste måneden(e?)) så har jeg (nesten) verken spist pølser, ordentlig pizza eller sjokolade siden påske. en eller annen heksedoktor som har bestemt at jeg ikke tåler melk, havre, natriumnitritt/nitrat, hodepinetabletter (!?!?!?!!), oregano, kaninhår, selje og granvedstøv. ellers er jeg helt/ganske normal


det er det eneste bildet jeg har her og alle vet at ingen leser innlegg uten bilder med så mye tekst.

jeg har også levd uten jakke og busskort i en måned fordi jakka mi har vært sporløst forsvunnet frem til i går, iphonen min har vært borte i snart en uke og jeg har bitt av meg en liten del av tunga.
åh dette innlegget her skinner (var ikke sikker hva slags verb jeg skulle putte inn) godt humør på lang vei, beklager det altsæ - blir sikkert slettet senere

  • 28.mai.2011 kl.23:42 // lol

lolposter denne overalt. døde

  • 15.mar.2011 kl.21:01 // lol

null fire

dag 04: noe som får meg til å le

first: når jeg viser noe jeg synes er sykt gøy til noen av vennene mine er det alltid sånn her:

meg:
image

personen jeg viser det til:
image

ALLTID!!!1 jeg viste den her til marie her om dagen òg, hun sa seg enig.

men ja, jeg ler av bilder som disse:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 (dere burde se alle altså, de er morsomme selvom jeg ga inntrykk for at jeg har verdens dårligste humor over her. jeg har ikke det, det er bare noe feil med vennene mine)

også var det damnyouautocorrect da
1 2 3

ellers ler jeg av folk som faller, eller folk som skader seg generelt. og ansiktsuttrykkene til folk som vipper litt for langt bak med stolen, eller som bare er helt borte og stirrer konstant på ett sted. OG når man har en morsom samtale, så kommer noen som skal være morsom også er det ikke morsomt i det hele tatt og alle bare "....". dør hver gang. 

avslutningsbildegreie HER for de som liker pokemon-vitser. såe ja HVA MED DEG? hva får deg til å le?

EDIT 23:34: måtte oppdatere for å få med den her. jeg døde

  • 20.jan.2011 kl.18:30 // lol
hits