happenings

240911 - USA

Satt her i I <3 NY-pysjbuksene mine og tenkte jeg skulle vise dere litt fra da jeg var i USA i slutten av august. Jeg har glemt en del av hva jeg gjorde, men jeg husker i hvert fall noe:

- Mista/ble frastjålet passet mitt på Island, så jeg og min kjære mormor tok fly hjem til Norge igjen, fiksa pass, og dro tilbake til Island og deretter Boston. Fin start

- Dro til Portland hvor de hadde mange fargerike, morsomme hus. Fikk ikke sett så mye der pga. pass-episoden min ^

- Mac 'n Cheese.

- Fikk kjæreste. En skallet, eldre mann som kjæreste i en random turistbutikk (hvor jeg kjøpte kort til dere jeg har lovet kort, men som jeg enda ikke har fått sendt til. Hehh)

- Gikk nesten på Vanessa Williams, Wilhelmina Slater, Renee Perry eller hvilket navn du nå foretrekker.

- To par billige Doc Martens og et rosa fisheye-kamera til 200 kroner. Lykke.- Så utover store deler av New York fra toppen av Rockefeller.- Chinatown.

- Ferge ut til Long Island (?) og så Frihetsgudinnen.- Times Square.

- Minnesmerket til 9/11

- Husker ikke mer. Hadetslottsfjell

var på slottsfjell på torsdagen da, forresten. med thea og jakob. elsker festivaler. stemningen, musikken, menneskene. alt. jeg møtte sånn både kamillafredrikcamilla, lars (som var frivillig. gøy for thea og meg når han kom gående forbi bærende på planker), cile og mange andre jeg har møtt minimalt/ikke møtt før. superkoseligttt. crystal castles (bilde 1 og 2) og röyksopp (bilde 9) var helt klart de største for meg å se. alice glass (vokalisten i cc) ga meg blått øye med albuen sin da hun stagediva. alle vet det sikkert allerede, fordi jeg har gått rundt og sagt det til alle, men HALLO det er stort for meg. holdt henne også i hånda og klamra meg til leggen hennes, sånn by the way. helt greit det.

skulle egentlig filme litt for dere også, men 80% av filminga er av to jenter som danser mens wolf gang spilte. utrolig underholdende der og da. men jaja, se bildene over i stedet. ps: legger merke til at jeg får flere og flere followers på bloglovin (jo mindre jeg blogger lol). tusen takk, og hei 
 

 

"de skal ikke få ødelegge oss. vi er en liten nasjon, men vi er en stolt nasjon."

ville bare si at jeg håper dere og alle dere kjenner har det fint. hele greia er fortsatt veldig surrealistisk for meg enda, dette skjedde i norge av alle steder. hvil i fred - alle dere som døde i eksplosjonen i oslo og i skytinga på utøya. 

 

p/h/o/t/o/b/o/o/t/hhhh/

warning: blogginnlegg blir sjelden bra når man blogger bare for å blogge

var hos malin med jakob i helga. taco, sjokoladepudding (one girl, three cups heheheh. intern. malin endte opp med alle tre, halvspiste koppene med sjokoladepudding. så virkelig delikat ut), nightmare on elm street, adrian skarstad-videoblogger, malin som synger erik & kriss og jakob som danser litt random overalt.nå kommer det sju flere sykt fine photobooth-bilder. kos dere, det er de eneste bildene jeg har.herregud så fine. må begynne å ta med kameraet mitt når jeg drar bort. minn meg på det.
1: har laget meg skype, så nå er jeg like kul som alle andre. louiseaarlien < add add add
2: jeg skal på slottsfjell og se crystal castles!!! åh lykke
3: dropper hove. bookinga til nå er for dårlig til at jeg gidder å betale masse penger for det.
minus kaizers og john olav nilsen & gjengen, men kaizers skal jeg se i sommer uansetten (lol uansetten). sikker på at dere lurte sykt på den der alle sammen.

=

gå på google translate. skriv inn "ole ivars". oversett til engelsk. le

stakk til oslo i helga. var innom fotomessa i lillestrøm òg. og reiselivsmessa for å skaffe oss heliumballonger, men de var visst LIIIIIVSFARLIGE lol. turte ikke allikevel

ja jeg har skumle hender + det er fisheye-effekten som gjør meg så rund i trynet på det nederste bildet, altså. jeg er ikke sånn

hei creepers

for de som er veldig interesserte i å vite hva jeg fikk til jul. fikk dette ^ pluss noen ansiktsmasker som er brukt, tripod (!!!!) & noen småting som jeg ikke orket å finne fordi de lå litt overalt. og et stort og fint smykkeskrin. under her ser dere egentlig mer av smykkene mine enn smykkeskrinet, men watever. tror de fleste overlever selvom de ikke ser helt hvordan smykkeskrinet jeg fikk til jul av bestemor ser ut. det digitale kameraet jeg fikk har en sykt fin fish eye-funksjon òg (se her). jeg ser ut som en bratz-dukke.


 

disse bildene passet jo veldig fint sammen. men heiii hva er det fineste du fikk til jul?

oslo live onsdag 14. juli


ser du malin og meg? utrolig vanskelig med tanke på at vi er blonde begge to. (kilde)

anyway, malin og jeg var på oslo live 14. juli for å se in flames. jeg så dem på taste of chaos i desember også, men in flames er best og oslo live koster bare 200 kr for en dag og mammaen til malin er kjempesnill som ville bli med oss (18årsgrenseDØØØ).
men konserten var i hvert fall a-w-e-s-o-m-e! de sang både trigger, take this life, alias, leeches og the mirror's truth og vokalisten snakket med/til publikum mellom hver sang. jeg er en av dem som syns det nesten er litt kjedelig om bandet man ser ikke prater med publikum at all og bare kjører gjennom setlista. ok ikke kjedelig, er bare ikke sikker på hvilket adjektiv jeg skal bruke. men uansett:
+ anders (vokalisten) tok kameraet til malin med seg opp på scena og tok bilde av seg selv. (se her)
+ jeg er så fjort10z at jeg lagde hjerte til anders (fortsatt vokalisten) når han sto foran meg, han pekte på
meg og vi sang sammen. på en måte. altså, jeg var ikke på scena og sang. vet ikke hvordan jeg skal
forklare det der uten å høres helt teit ut, men det var i hvert fall dritkult.
mammaen til malin fikk tak i plekter til malin også. og jeg fikk fin in flames-genser i bursdagsgave, ilu.mobilkamera forever ♥ det som er teit er jeg egentlig har verdens kuleste bilde av punkt nr to litt lenger oppe der, men det er også det bildet som har dårligst kvalitet av de 105 bildene jeg tok. typisk. bare se her

/ s v æ r j e \

jeg har bodd i strömstad på spahotell de siste dagene (fredag til søndag) sammen med denne jenta her;

+ hennes og min familie. den klokkelignende saken hun har på høyrehånda er forresten nøkkelen til hotellrommet, kan hende det er jeg som ikke har bodd på hotell på en stund, men det var litt kult.

vi har gått rundt i rea- (trodde mange av butikkene het "rea", men rea betyr salg på svensk. rea liksom! skulle heller trodd det var "sälj" eller noe slikt) og godteributikker, tatt ferje, spist god mat, sett på tven på hotellrommet og spilt ligretto. jeg har mange jelly beans hehpå lørdag dukket disse her opp også. de var 300 år gamle og snakket om karl den x'te og skjøt med kanon og gevær. ikke like gøy når man ikke er forberedt. 

hadæ

hOoooOOooveeEEee

droppa blogginga før jeg dro til/på/idk hove. sår på begge føttene etter hopping i converse uten sokker, var støl i høyrearmen og leggene, men fornøøyd! hove er kult. neste år er jeg gammel nok til å campe òg.
hilste på noen folk jeg ikke har møtt før, så fine band live og spiste god kyllingsnadder. nam. jeg så alexisonfire, paramore, muse, a day to remember, litt every time i die, litt kråkesølv, florence + the machine, litt two door cinema club, biffy clyro og litt them crooked vultures.

har egentlig ingen bilder å dele, hadde med et engangskamera som ble veldig lite brukt og jeg har ikke fremkalt filmen uansett.

hadet og hei birgitte nå har jeg blogga. uten bilder, but still

05.mai.2010

veit du hva som skjer etter skolen i morgen? nei, det gjør du ikke. jeg skal si det (skrive det)!
jeg skal få speilrefleks av mormor og morfar! ♥ åe glad glad glad nå kan jeg begynne å legge ut bilder på bloggen igjen. skal prøve å passe litt bedre på det enn det forrige. det forrige druknet nesten og var med i sykkelulykke. det overlevde, og døde ikke før jeg skulle kaste det på senga og bomma. 

Tumblr_l1mjscvf8j1qafenno1_500_large

noe annet som skjer i morgen er at det er norsk- og nynorsktentamen. wohei så gøy. mattetentamen gikk ikke bra, forresten (tror ikke det, i hvert fall). btw matte. var på konferansetime i stad og læreren min sa jeg var den beste i klassa i matte (ja, jeg må nesten skryte litt) men wow waaat hadet

21.apr.2010
oslo på mandag. det var kult. jeg har fortsatt ikke kamera (har jeg sagt at jeg skal få speilrefleks av mormor og morfar? husker ikke. men jeg sier det nå i hvertfall), så det ble ikke så mange bilder. mobilkamera er jo sjukt kult, but still. var ikke i shoppe-humør, men fikk kjøpt meg noe kult uansett.
kule tøfler som jeg kan vise fram en gang snart, fire album til 200 kr (white lies, wombats, mgmt + röyksopp < spotify) og tre topper. nå skal jeg snart sove, begynner å bli forkjøla ew natta

operaen har veldig fine doer, btw

12.apr.2010

 
sikker på at jeg har lagt ut den 95 ganger før, men den er fin.

"JEG KOMMER TILBAKE PÅ SØNDAG". jaja bare et døgn feil. ikke verst.

fjellet med anja ja. koselig. vi skulle gå en "snarvei" til hytta, det viste seg at det ikke var skara og vi falt tre meter ned for hvert steg vi tok fremover.
jeg lærte meg amerikaner (kortspill), vi gikk på ski (fine og ufrivillige snarveier) også solte vi oss. ute i det fine været. spiste også nok godteri for 2010.

tok det av anja. tok så og si ingen bilder selv. sjekk fin t-skjorte.

også var jeg på utplassering på ricardofoto i dag. ja...hva skal man si? fotografering er jo gøy, men kan ikke si det er så veldig morsomt å sitte på en stol i fem timer og se på at noen andre tar bilder av planker. verste er at jeg ikke overdriver. vi kom klokka ni, starta halv ti og satt på stolen fram til halv tre. minus en halvtime lunsjpause. ser litt frem til barnehagen i morgen, faktisk. 

05.apr.2010


fin påske 2010. camilla var her, guro og anja kom, kino og hamar med de tre + linn marita, møtte nicco, malin kom, filmkveld med kule folk og ferdig. malin og jeg har kjørt firhjuling, hatt morsom "fotoshoot" (tør ikke legge ut bildene haha) og hørt veldig mye på vampire weekend. de er kule. men ja hadde ikke skadet om ferien varte en uke (eller flere) til, men fikk gjort en del ut av en uke fri. 


// malin. jeg bare polaroidet (lol tror ikke det er et ord) det etter jeg fant et fint program her


og btw, er det noen som blir suicidal om jeg begynner å skrive med kun små bokstaver? jeg gjorde det i en periode, så begynte jeg med store forbokstaver helt automatisk og nå i det siste har jeg begynt å skrive smått igjen. lol så interessant. men ja klag så mye dere vil om det er verdens undergang med små bokstaver, så finner jeg ut seinere om jeg gidder å høre på det (gjør nok ikke det.)

04.apr.2010Ett bilde fra når Camilla var her, fordi jeg ikke har orket å spørre etter resten. Resten av bildene er fra i går/dag med Malin. Hun tok på en mus. Herregud. Hun flyttet den fra trappa for meg, men uansett. 
Vi har gått på isen, same procedure as last year, og spilt monopol. Malin eide meg i monopol. Det endte med at hun eide 80% av husene og hadde 184 monopolpenger og jeg eide de 20% som var igjen og hadde 82 monopolpenger i minus. 
Og Camilla ja. Har ikke blogget om det enda heller. Vi så Fish Tank på kino med Anja, Guro og Linn Marita. Første gang jeg har sovna på kino, faktisk. Savner henne allerede. Ser henne i sommer.

Malin og jeg skal kanskje på TG neste år. Vi skal game skate2 fordi vi er dritgode og har skrevet notater og hele pakka. 

Bloggen er ikke konk lenger, skal skjerpe meg. Hadet

20.mar.2010

Jeg har

 • sett en dame som filmet en mann mens han gikk mot do
 • hatt en photoshoot med meg selv og en Kaptein Sabeltann-hatt
 • ikke fått kjøpt kaffe på 7eleven fordi skjermen på automaten var ødelagt
 • følt meg gammel. Hadde en "da jeg var ung"-samtale med Malin mens barna vi satt barnevakt for så på barne-tv. Men seriøst, det var mye bedre barne-tv før.
 • hørt far synge "Bitch. Talk to the hand"
 • overhørt en gammel mann fortelle at han samler alle 1kroningene han finner i boks på kjøkkenet og kjøper et flaxlodd når han har 20krProduktivt altså. Har også besøkt bestefar enda en gang,vmøtt Malin på toget og sittet barnevakt. Etterpå skal vi til Hamar. Noen som føler for å hente meg klokka åtte? Har ikke skyss hjem :-(

16.mar.2010


Stjal fra facebooken til Emma.

Var i bakken med skolen i dag. Folk spilte rugby, kjørte i bakken (wow unormalt), kjørte skicross og hadde forskjellige hoppkonkurranser. Det var varmt, jeg hadde tilogmed på meg solkrem. Trengte det kanskje ikke, ikke i det hele tatt egentlig, men jeg henger litt foran alle andre heeh.
Men dagen var koselig selvom jeg verken kjører snowboard eller noen ski. En av lærerne spurte om jeg kjørte snowboard, han syns det så sånn ut. Han sa jeg hadde glidd lett inn i snowboard-miljøet. Jeg syns det var litt kult. Guro bare lo av det, hun sa det var fordi hun så for seg meg kjøre snowboard. Takk. Nå må jeg skrive innlevering til engelsken og øve til tyskprøve i morgen. Elsker tysk ♥ 

08.mar.2010Jeg har ikke blogget på en uke nå. Jeg er ikke sikker på hvorfor.

Siden forrige gang har jeg kjørt ned Marie med ski på beina, vært i Oslo, drukket utrolig god kakao fra Cocoa og sett Alice in Wonderland. Jeg møtte/hilste på Lene og Camilla også. Camilla var jeg med i maks 15 min (hun rakk sikkert å slå til meg 15 ganger i løpet av den korte tiden også), mens Lene var det egentlig bare sånn hei - klem - camilla goes nutz - hadet. Litt teit egentlig, men jeg håper jeg får tatt meg en tur til Bergen i sommer.

Bodde hos Malin (og hennes veldig søte besteforeldre) og hadde det like koselig som alltid. Kom på fredag, byen og besøk av Nicco på lørdag og kino på søndag. Likte Alice in Wonderland veldigveldig godt. Og det var mye kulere briller enn de i papp med to forskjellige farger på "glassene".

På de to nederste bildene har vi mini-marsmallows i munnen btw. Fra Cocoa <3

22.feb.2010Gå på blogg.no
Trykk på "Jenter" og "40+"
Se på 16. plassen på topplista


Eller bare se her:

Haha, det er litt kult. Og ja, jeg er over 40. Det er så kjedelig å være mellom 13-17.
Alle er mellom 13 og 17 år. Jeg skal bli den neste Lars Tangen. Bare vent. Ja, jeg tuller. Litt

21.feb.2010
K3wlt. Jeg fikk liten forsidegreie og to sider inni avisa + to megastygge bilder, men det er nå bare min feil. Nederst i hjørnet er hun som intervjuet meg, Ragnhild Liven. Jeg nevnte egentlig noen blogger når hun spurte om favorittblogger, men det ble ikke med. Skjønner jeg godt sånn som jeg surret. Men hei jeg nevnte disse fire her sånn egentlig; 1 2 3 & 4. Også fikk jeg jernteppe (hjerneteppe?) og glemte alle de andre.

Tror egentlig ikke jeg har skrevet hvorfor jeg ble intervjuet, men Ragnhild jobbet i Ringsaker Blad i en jobbuke og fikk i oppgave å intervjue noen bloggere fra Ringsaker. Derfor.

Nå skal jeg se på Løvenes Konge. Bye bye

14.feb.2010
Noen få bilder fra filmkvelden i går. Få bilder fordi ingen var spesielt linselus før de fikk på seg 3D-brillene, og det var ca fem minutter før jeg dro. Ja.
Vi så to filmer, My Bloody Valentine og The Unborn. Likte ingen av dem. Den første så jeg egentlig ikke så veldig mye av fordi det var så mye kutting og saging og blod og æsj. Den andre var bare ikke bra. Kjedelig. Og jeg lo litt. Mesteparten av de gutta som var der gjemte seg under teppet i den andre filmen. Faktisk ingen overdrivelse, haha. Tør ikke se hunder som har snudd hodet sitt 360 eller 180 grader rundt...omg azz pyser he he

Og btw, gratulerer med mamma, mor, mutter, boller, krem og hjertegreier.

14.feb.2010


Gjett hvem som skal til Madeira (en eller annen øy som tilhører Portugal) om én uke! Litt kult. Natta.

06.feb.2010
// Anja

Fra jentekvelden hos Birgitte i går. koz ilu peepz

28.jan.2010sykt kult med mobilbilder

Skole. Home & Away. Pannekaker. Two and a Half Men. Sovet. Gått tur med mor. Innholdsrik dag.
Men hei jeg skal kanskje få speilrefleks av mor og far!!! Søstra mi skal kanskje få hest og broren min har fått crosser. Jeg har vel egentlig fått båt, men broren min bruker den mer enn meg - så det telles ikke. Jeg vil ha Canon EOS 500D. Åh åh åh glad. Er du glad eller???

Oki nå høres jeg bortskjemt ut. Er ikke det. 

09.jan.2010

Bilder fra ballet 2010. Ja, jeg vet hånda mi er mongo på bilde nr. 14. Tøyelig

2009 - part two


Barberskumkrig hos Malin.Bursdagen til Birgitt og meg.

Tusenfryd med...mange.Camilla var hos meg i juli.

Random skoledag, morsomt bilde bare.

Lan hos Tor Olav.

Fest hos Henrik.In Flames med Christina, Helena og Birgitte.

Prodigy med Malin.

Gøy fotoshoot-sak med Malin. Jeg ler

Kroatia med Guro og Karen + fam.

Fint år, egentlig. Har nok skjedd mer også, men jeg har ikke bilde av alt og jeg har sikkert glemt noe.

2009 - part one

Ting hos Anja i sommer.Nyttårsball i januar.

Tingnes med Christina og Anja. Lars, John Emil og Birgitte kom senere - Anja ble...våt.

Bursdagen til Emma.Møtte Malin med Anja og Kristin i vinterferien.

Bursdagen til Anja og Karen.Påsken med Malin, Kristin og Anja.Bergen i påsken og møtte Camilla og Lene.

Oki 17. mai er ikke så big deal, men liker bildet. Ler litt

Kiel i høstferien

Oslo med Guro i høst (?) Husker ikke om det var i høst. Tror det.

Nå som jeg har brukt lang lang tid til å plukke ut og laste opp bilder syns jeg jeg fortjener noen kommentarer. Heh..
Og jeg har nytt design takket være Aleksandra! peace1.blogg.no Tusen takk, love it. Det funker ikke i Google Chrome btw.

Lengste innlegget jeg noen gang har laget, og det kommer ett til. 

01.jan.2010

GODT NYTT ÅR. Jeg sendte mange meldinger i går, men jeg har to tusen gratis sms. hint hint jeg må bruke dem opp snart.
Malin og jeg har akkurat spist det første måltidet siden i fjor. Jeg har ikke dusjet siden i fjor. Jeg må dusje snart.
HEHE GØY MED SÅNNE.

31.des.2009

Siden det er siste dagen i 2009 føler jeg at jeg burde blogge. Det aller siste innlegget på denne bloggen NOEN SINNE i 2009. Det høres skummelt ut.
Men Malin er her, jeg skal feire nyttårsaften med henne og Anne Solveig. Vi skal spise taco nomnom


Jeg har noen nyttårsforsetter, men ikke så mange. Enda. Finner på noen i morgen
Men jeg skal (vil) :

 • Lære meg å spille piano igjen.
 • Tegne mer, lære meg å tegne ordentlig.
 • Ta flere bilder, evt. fotokurs.
 • Begynne å trene... Standard
 • Bli raskere til å holde ting jeg lover.

Hvilke nyttårsforsetter har du?
GODT NYTT ÅR !!!

25.des.2009


Fikk det i posten på julekvelden. Utrolig fint. Fordi jeg vant en konkurranse på http://sugarshock.blogg.no

Vi hadde ikke plass under treet.... HehSånn halvveis bilde av kjolen min. Det er ballkjolen min btw, tar bilde av skoene senere.

JUL I SVINGEN <3

Søstra mi. Vi er så like... neineinei
 
Image and video hosting by TinyPic
Lo litt når de tre minste spurte om vi kunne synge Byggmester Bob


Fikk en del fint, og får i hvert fall enda en pakke til i dag. Lager et eget innlegg med det jeg fikk senere. JEG FIKK NY MOBIL. Den fine og røde Sony Ericsson'en. W995 for de som ikke vet hvilken jeg mener. Nå skal jeg se på 8 Mile, som jeg fikk av Anja og Birgitte hjerte

BILDER FRA IN FLAMES (TASTE OF CHAOS)


FINE BILLETTER HEI DEN ENE ER MIN
38,- for et glass med vann btw. Dyrt ja. SØTA


loka

Nå hører jeg på Trigger på repeat.
Jeg kommer til å ha et sånt In Flames-kick de neste dagene (ukene)
Orket bare å ta bilder når In Flames spilte fordi de er best.

OG TUSEN TAKK TIL ANJA SOM LÅNTE BORT KAMERAET SITT 

BTW jeg fikk litt minus på en bloggvurdering fordi jeg ikke hadde header. Burde jeg skaffe meg header igjen?

14.des.2009

Jeg var på Taste of Chaos i går. In Flames hjerte hjerte. Har noen bilder, men de ble ikke så altfor bra siden vi ikke sto sånn altfor langt foran. Vi frøs ihjel i feil kø i starten. Nice.
Jeg kjøpte t-skjorte :-)

VAR DU DER?

Etter to år fant far plutselig ut at han skulle montere hyllene mine, og han har tatt ut vasken og satt inn nytt bord. Nå skal jeg opp og finne igjen gulvet mitt...

property // google

05.des.2009


2124018955_fce02cc3c7_large


Nå skal jeg på juleverksted oppe hos mormor. Det blir jo... koselig. Joda, det blir sikkert det. Men jeg har veldig mange yngre søskenbarn som også kommer til å være der. De pleier å ha et rimelig høyt volum. Etter det blir det enda mer familiegreier med pepperkaker og gløgg hos oldemor. Familie-og-juledag-thingy i dag

hei søte mennesker
Var på lan med 12 (?) andre fine mennesker i går. Jeg eier i CS. Tuller ikke. Etter det sov jeg hos Anja. Dagen i dag var kun plassert foran pcen hennes, så dro vi på kino med Guro. Blånisse-filmen. Den sugde. Gleder meg til tirsdag, for da begynner det to ordentlige julekalendere som jeg skal nyte med mandariner og Birgitte :-)

PRODIGY

Jeg var på The Prodigy i Oslo Spektrum med Malin i går. Dritbra! Vi sto helt foran. Jeg ble sånn passe most, og ryggen min er vond. men fjlsfjdk samme det.
Var du der? 
Wohei så fine bilder. Bedre enn ingenting

PS: Trommisen i Enter Shikari ser ut som en slange. No shit

Høydepunkter i vinter


13. desember tar jeg turen til Oslo for å se In Flames! Jeg gleder meg som en unge. In Flames har vært høyt oppe på lista over de beste bandene jeg vet om siden jeg gikk i 7. klasse. Og ja, jeg vet det spiller flere band på den konserten også - men det er In Flames jeg liker best.


 

The Prodigy begynt jeg ikke å høre på før i juni eller noe, men gud det er bra musikk! (min mening k?) Så lørdag 14. november er jeg i Oslo Spektrum for å se dem sammen med Malin. 

 

Q Skal du på noen konserter i nærmeste fremtid? 

hits