tegninger

Midtlivskrise

gjesteinnlegg fra CHEYENNE

greit...fortellerstemme - MIN MENING OM TRETTIÅRINGER

Det er et eller annet med trettiåringer. Seriøst. når man runder sånn omkring 26 - 27 år blir det plutselig akutt interessant å blant annet finne alternative garderobeløsninger (a la å denge spiker i veggene og henge klærne på dem fordi de synes det er kreativt), kjøpe barnevogner med fire plasser i så du og den afghanske nabokona kan gnaltre rundt sammen med ungene, og dra på Panduro og kjøpe no pirk som de skal lage noe ut av og henge på kjøleskapet - som faktisk ser ut som abstrakt, stekt makaroni klistret på trefjøl. Seriously?? Å knø seg inn i og trenge seg på innen bloggverdenen er også populært i denne aldersgruppen. Jeg ser dessverredette daglig når det ustabile internettet mitt jumper av gårde på Google og finner no random ræl jeg kan trykke på og lese. 

Orker ikke bli gammel. Tenk om jeg bor i 12. etasje i en blokk da, så er det ikke heis der, så må jeg sette meg i fosterstilling i toppen av trappa og rulle ned som donkeykong på en god dag og brekke ryggen så den må vurderes amputert. Og når jeg endelig er nederst på rangstigen skulle jeg til å si, i 1. etg. mener jeg, så er jo rullestolen fortsatt oppe, så jeg kommer meg ikke ut heller. Greit, random

Sånn, nå har jeg blogget "dritjævlig" bra. Vil heller være ung og fresh i shabby tskjorte enn tretti år og nederst i trappeoppgangen

- Cheyennetar kvelden jeg

jeg har blågg forresten TRYK HER EKELBARN

 • 30.jan.2011 kl.23:02 // blogg

hei

je hette simen og er dritkul, derfor får je blogge for louise!

je var på stranda idag, der var det mange folk! kjørt båt har je gjort å! og je har fått vondt i beina!

snx nerder!
 • 21.jun.2010 kl.23:47 // blogg

hvil i fred


i ditt stora hjärta börjar slagen bli små, och du rör min kind så jag förstår att det bara är timmar tills du går

19. april 1933 - 2. juni 2010
tusen takk for de femten årene jeg har hatt med deg, du var og vil alltid være verdens beste bestefar.
hvil i fred, jeg er så glad i deg

 • 02.jun.2010 kl.15:16 // blogg

nå er jeg femtenjeg ble femten i går. jeg fikk hvite converse, gossip girl sesong 1, kent - röd (nå har jeg alle cd'ene til kent!!!) og et smykkestativ av mor, far, søster og bror. 
jeg tilbrakte dagen i konfirmasjon. var koselig. eirik (konfirmanten) startet velkomsttalen sin med å gratulere meg med dagen. æ ble glaaa' hehehe. føler jeg nesten gruer meg litt til min egen konfirmasjon, jeg begynner å grine i andres. men neia, gruer meg vel ikke. jeg gleder meg til gaver :-) :-) :-) jeg liker gaver (penger)
 • 31.mai.2010 kl.19:55 // blogg

check out. tre dager på rad!!!

tre dager på rad. sjekk den du

fikk igjen mattetentamen i går. samme mattetentamen som jeg var helt sikker på skulle gå helt jævlig.
gjorde ikke det. overlykkelig. -5. også var det triathlon. gikk vel ok. så ok som det kan gå med kondisen min.


har ingen bilder på pcen til far. derfor sang i stedet.

&&& det er ca fire og en halv time til bursdagen min. ja, jeg er litt glad i bursdager...

&&&x2 jeg fikk kjøpte ipod touch'en til bror og trenger spill. nevn noen kule spill i kommentarfeltet plz
 • 29.mai.2010 kl.19:30 // blogg

vendredi

 

fredag i dag. det er to dager til bursdagen min, ni dager til jeg forhåpentligvis blir rik (konfirmasjon iow) og bare tjue dager til sommerferie (tror jeg). tolv og en halv dag med skole. inkludert aktivitetsdager, grilling på tingnesstranda og volleyball- og fotballturnering siste skoledag. g-l-e-d-e-r m-e-g!
deler av hove er sånn omtrent nesten kanskje booka, jeg skal til bergen (tror jeg), sverige og ozlåw.
hva skal du i sommer?

383218-7-1274883398006_large

383218-7-1274883310244_large
// kameralek.blogg.no
 • 28.mai.2010 kl.20:12 // blogg

19. mai 2010

hei, jeg ble ikke voldtatt og drept i en bakgate i oslo. kom hjem fra oslo på søndag, og jeg hadde det kjempe fint. som alltid. malin og jeg var på 7/11og når vi gikk ut kom det en mann bort til meg og spurte om vi var shæææster (ok han sa ikke "shæster", men ja. ja. ok.)


på 7/11 leide vi en fin film som het the imaginarium of doctor parnassus. johnny depp og heath ledger (rip) ♥♥ filmen var fin. kjempe fin. selvom jeg ble litt (veldig) forvirra.


søt "mate".

ellers satt vi på (ved siden av) den fine og nye macen hennes, loka litt i byen (fikk kjøpt meg et par nye solbriller og hilste på noen venner av malin), og grilla pølser og nakkekoteletter på engangsgrill i hagen. jeg hilste på bestemora hennes også. og buster. buster (viggo, tror jeg han egentlig het) sa han hadde sett meg i her & nå. haha søte baj • 19.mai.2010 kl.21:44 // blogg

halloa

hei på deg din apekatt! THIS IS SIMEEEEEEEEEEEEEEEEEN! je fikk blogge for louise, og hu har ikke gjort en dritt i hele dag, bortsett fra å sjå på en film som handla om ei som døde elns!

mens je derimot har hatt verdens mest innholdsrike dag, vakna at pålanders klokka 10, åt deilige baguetter, såg på south park, vart henta, vart kjørt hemmat, gikk inn døra, tok ta meg skoa, også skrudde je på pcen, også har je søtti her resten ta dagen! SLÅ DEN A! 
og nå ser je på my name is earl og prater med louisenub, også lufte je popcorn i nåsån min hele tia, dno åffer, lufta det sia dag tidlig.


også mår je legge ut et bilde av kjæresten at louise!
skikkelig søtnos!


MEN HADE PÅ BADET DIN GAMLE SJOKOLADE, ER DU ITTE GOD, KASTE JE DEG I DO!
 • 01.mai.2010 kl.22:34 // blogg

15.mar.2010


Var ute og joggegikk med Anja i stad. Mesteparten av tiden brukte hun egentlig på å ta utrolig pene bilder av seg selv, men jeg fikk delt en sånn idé jeg har hatt en liten stund. Altså, jeg fant en "101 Things to do Before You're Old and Boring"-liste på nettet for en stund siden, printet den ut og fant ut at jeg skulle leke kreativ og faktisk gjøre det som er på lista, ta bilde av noe av det og lime det inn i et av de tomme albumene jeg har på rommet. Anja ble med. Så i sommer skal vi campe i hagen, lage skattekart, bygge sandslott på stranda og lime mynter til gulvet. Det blir litt kult. 


Veit hun er søt :-)

Far bor omtrent på sykehuset om dagen. Bestefar er veldig syk. Jeg er redd, tør ikke dra og besøke ham.
 • 15.mar.2010 kl.21:35 // blogg

The Gjesteblogger!

HeyHey!

jeg er da altså simen "The gjesteblogger" , har egen blogg åsså, www.simeenn.blogg.no,  ta en titt a:)

men ja, Louise ville jeg skulle blogge for hu å da sier man vell ikke nei takk da! hehe

På skolen idag gjorde vell ikke louise så mye, Bare whiny i absolutt ALLE friminuttene, Uff, Hardt liv hu har, Men sånn kan det gå (Kunne gått verre viss du skjønner)
Men jeg har fått et intrykk av at louise går mye alene?spessielt når jeg er sjuk, Jeg skjønner bare ikke, Når man er så snill å grei som hu er! eller hu har jo en del venner da, son som Postmann patt og Dumbo<3 å sånn! hu elsker nemlig Dumbo og postmann! ikke missfårstå.

Når louise tok bussen hjem idag strømmet det på en tanke i huggu hennes " hm... kanskje jeg skal ta en joggetur idag?"  men det tror jeg aldri skjedde! egentlig er Louise Ganske sporty jente, trener hver eneste dag! blir aldri lei den jenta, Men jeg begynner å bli redd for den jenta! serr, når man trener hver dag å alt son, å enda spiser hun godteri i uka? jeg skjønner bare ikke, svikte meg på den måten:( men jeg er for snill til å hate Louise så! Ilu<3


om en snau halvtime skal louise legge seg, tenke på alt jeg har gjort for henne, å kose med bamsen sin<3 den er søt


Så jeg vill bare si NATTA LOUISE!<3Glad i deg!


Dette var det nærmeste jeg kom louise, If you don't like it, Så la vær å se på det!

pss.... Call me on www.simeenn.blogg.no om du vill jeg skal gjesteblogge for deg;)
 • 08.mar.2010 kl.21:13 // blogg

22.feb.2010


Jeg tror jeg har postet den før, men hei jeg vil vinne billetter! Johnny Depp ♥♥♥

Klikk her for å bli med på konkurransen du også! • 22.feb.2010 kl.14:54 // blogg

10.feb.2010

Jeg skal på Katta (HAMAR KATEDRALSKOLE LIZM) i morgen. Og jeg vet ikke når. Tror det er halv ni, håper det. Blir flaut om jeg kommer for seint. 

Og jeg fikk cd'ene mine i dag. Kent-samleboks med ti cd'er. Woho kult. Ripper dem inn nå, og har ikke kommet lenger enn den første. FORDI jeg har alzheimers og glemmer å sette inn ny cd før jeg trykker på "ripp cd"-knappen og har rippet den samme cd'en 832 ganger. Nå vil den ikke ut.

Hadde det veldig fint uten resten av klassa i dag. Savnet dere ikke i det hele tatt hehe :-)

 • 10.feb.2010 kl.20:11 // blogg

02.feb.2010


Jeg vil ha et kallenavn. Gi meg et kallenavn. Det er kult


Fant forresten igjen de hundre kronene til et mat & helse-prosjekt jeg aldri mistet. Jeg er gruppeleder, og det er ikke smart. Jeg roter bort alt, srsly.

 
Jeg dør av gamle bilder. Husker jeg ble så stolt fordi jeg fikk kommentarer av to år eldre jenter som sa det var fint. Jau jau, kjempefint...
 • 02.feb.2010 kl.21:39 // blogg

22.jan.2010

Simen sa (15:39):
 blogg om fukuup!

Louise sa (15:40):
nå?
hvorfor
og om hva

Simen sier (15:40):
 jaa
 fordi vi trenger pr
 og fordi vi er kule

Louise sier (15:40):
 og hva skal jeg skrive?

Simen sier (15:41):
  at vi er tidenes kuleste band
  og at vi er kjekke
  +at bassisten er kulest elens
  og at vi skal ha gigg

Fuk U Up er tidenes kuleste band. De er kjekke. Bassisten er kulest. De har konsert i folketshus i Moelv neste lørdag klokka atten null null. 
 • 22.jan.2010 kl.15:48 // blogg

19.jan.2010

Jeg har jobbet med nytt design i dag. Jeg har ikke tenkt å skifte enda, men da har jeg et når jeg føler for å skifte. Sjekk det ut her. Fint navn på bloggen, jeg vet.
Jeg må bare skaffe meg et ID-bilde til venstre der (lol aner ikke hva det heter så jeg fant på noe) og en enkel header. Hva truuur'u a?

Også en ting angående headere. Jeg har sagt ja til flere når folk har spurt om jeg kan lage header(e), men det funker visst ikke. Jeg klarer ikke å lage til andre enn meg selv, så jeg må bare droppe alle jeg har lovet bort. Unnskyld, jeg er slem. Jeg vil gi bort headere jeg blir fornøyd med selv, men etter flere titalls forsøk gidder jeg ikke mer.

Helt sånn random; jeg liker svensk musikk.
 • 19.jan.2010 kl.19:09 // blogg

18.jan.2010

Trodde blindtarmen min hadde sprukket i dag. Jeg fikk plutselig så vondt i magen at jeg hadde problemer med å gå rett opp og ned, og Anja sa at akkurat der jeg hadde (utroligmotherfuckingsgigamega) vondt var der blindtarmen var. 
Men hei, jeg lever og jeg har ikke vondt i magen lenger. Den hadde nok ikke sprukket.
Too bad, jeg vil finne ut hvordan det er på sykehus. Sånn på ordentlig.

Slapp av. Jeg tuller. Igjen
Tumblr_kv1071dw7s1qzgnsco1_500_large
Husker ikke hvor jeg fant det. Sawriii

Men nå skal jeg snart sluke et par paracet til og sove. Peace out. Be for meg og blindtarmen min.
 • 18.jan.2010 kl.20:15 // blogg

HALLLAAA

Pc'en funker igjen. Velger å droppe grunnen til hvorfor den ikke funket.

På fredag var jeg med min kjære mor og søster på Ikea og så på nye møbler. Jeg har sånn fin ting rundt senga. Sånne brudeslørgardiner som små barn har. jeg er femm, okå?
Også har jeg bleket håret siden sist.
Image and video hosting by TinyPic
Endelig.
Først ble det gult, nå er det litt gult, litt hvitt og litt lilla. Nå må jeg bare finne ut om jeg tør å farge underhåret på luggen snart og om jeg har penger til det. Barna i Afrika har ingenting å klage for.

Slapp av. Jeg tuller
 • 17.jan.2010 kl.18:47 // blogg

10.jan.2010

Image and video hosting by TinyPic
fint smiley til slutt der. inkow
Kjedeligste helga på lenge. Er det noen som vil bli med meg ut og ake? :(:(:(
Må bare finne meg en termodress først

hei
 • 10.jan.2010 kl.15:30 // blogg

03.jan.2010

You're literally too stupid to insult.
Thank you.
Jeg så The Hangover med Guro på lørdag. Love it

Skulle egentlig legge ut et innlegg med div. bilder fra 2009, men det er skole i morgen. Nå skal jeg sove. Natta

R.I.P. Jimmy "The Rev" Owen Sullivan
 • 03.jan.2010 kl.21:28 // blogg

10.des.2009


NB
Jeg har funnet én ting til jeg ønsker meg til jul. Nye ørepropper, sånne til mobilen. Jeg ødela mitt 10. i dag. Eller så kan jeg ønske meg headset, har ikke ødelagt like mange. Kun to stk. Det ene kjørte Karen og jeg over med gressklipper. Det knakk

Takk for halvspist mus på trappa i dag, pus

JEG VET IKKE HVA JEG SKAL HA BILDE AV. limer inn en wombat heh
1612231178_b5a39bfea7_large


 • 10.des.2009 kl.16:10 // blogg

eg er kul!

eg heiter louise og eg ha blitt nynursk! det være valdig kult! datta arrrr vitsst kabab sprauk inthefollw of louie! jeg er kul, fra simen SSSS, og Håkon thx, for the framleigget åv ho louio, and simen myhree, idaer sint i dag! og det er louie å!BTW sime¨n kulere enn kulere kulest! fra >Louise!
 • 27.nov.2009 kl.23:02 // blogg

Brunette?

Er det noen som dreper meg om svarene på spørrerunda kommer i morgen? Det var flere spørsmål enn jeg trodde...

Jeg fikk plutselig lyst på brunt hår. Jeg skal ikke farge det brunt, men det er gøy å se sånn cirka hvordan det hadde blitt?
3
Stjal bildet av Emma fordi det var det eneste bildet jeg fant som funket å redigere, og som håret mitt faktisk så ok ut på. Haha ok ut på. Det var en rar sammensetning av tre ord.

So.... mmmmm whatcha say? Stygg sang btw

Det er forresten bare én mnd til julekvelden! Hva ønsker du deg? Jeg vet ikke hva jeg skal kjøpe, til noen.
 • 24.nov.2009 kl.20:21 // blogg

HEI ALLE SAMMEN


Jeg er glad
Nå skal jeg se på Home & Away og øve til norsktentamen på onsdag. Norsk går bra, engelsk også. Matte vet jeg ikke. Eller, jo, den går nok bra den også. Men jeg vil ha den bedre heh :-(
Også må jeg se litt etter ballkjole. Det er så kjedelig, for jeg er kresen. Jeg vil ha sånn "love at firs sight"-kjole. Lol

TRYKK HER! Avsluttes i morgen, tror jeg. Om du ikke har stilt noen spørsmål, kan du godt gjøre det. Føler jeg er litt usikker på hva jeg skal svare på noen spørsmål, men det går nok.

 • 23.nov.2009 kl.16:01 // blogg

SPØRRERUNDE

Jeg vil ha en spørrerunde. Sist jeg hadde var i vår eller noe? Det var sol i hvert fall. For noen spurte om jeg kunne ta bilde av huset mitt og det var sol på bildet. Haha til dere som ville ha litt informasjon om det.

sprssslslrlsl

Men ja, spør meg ut om hva som helst og jeg svarer nok på det meste. Om jeg ikke føler det er litt over the top. eller noget

SÅ KUN DU HØRE PÅ DEN HER MENS DU TENKER PÅ HVA DU SKAL SPØRRE MEG OM, OK
lalaladia, shangai i wanna go, you look so good when you're lonely

Avsluttes når jeg føler jeg har nok spørsmål
 • 17.nov.2009 kl.21:43 // blogg

Mr. Button


Soundtrack

20090130143904
foto

Nå skal jeg se The Curious Case of Benjamin Button Det er en av favorittfilmene mine. Hvilken film er din favorittfilm?
 • 10.nov.2009 kl.13:20 // blogg

Heyy Emo lou!:D

dscf4648

emoer har alltid kult hår:D<3
jeg vedder på du surrer mye også

Hilsen Anders:D
 • 04.okt.2009 kl.18:22 // blogg

om du vet alt skyter jeg deg

· Jeg vil begynne med pilates.
· Jeg skulle ønske jeg hadde et japansk utseende.
· Når jeg var liten kjøpte jeg bare mørke barbiedukker. Jeg syntes synd på dem, ingen av vennene mine kjøpte mørke barbiedukker :-(
♫ Favorittbandet mitt er Avenged Sevenfold.
· Jeg har høydeskrekk.
· Jeg klarer ikke sove uten å dekke for føttene og ørene mine. Når jeg var liten var jeg redd for at det kom monstre og spiste dem mens jeg sov, det har blitt en vane.
· Jeg synes heksa i Snehvit er den skumleste skapningen Disney har laget.
· Jeg er for snill til tider, jeg klarer ikke si nei til ting jeg egentlig ikke har lyst til.
♥ Jeg har aldri vært forelsket, og har derfor heller aldri hatt en kjæreste.
· Om to år flytter forhåpentligvis jeg inn i en leilighet med Anja i Kongsvinger.
· Om det ikke hadde vært for vennene mine ville jeg ha flyttet til Oslo eller Bergen på minuttet.
· Fra tredje til sjette var jeg _ekstremt sjenert. Jeg snakket nesten ikke med vennene mine en gang.
  hej overdrivelse
· Jeg er veldig glad i kaffe, så lenge den ikke er for sterk.
♫ Jeg elsker denne og denne sangen. (Spotify)
· Jeg dagdrømmer så godt som hele tiden. Forestiller meg hvordan livet hadde vært om jeg var sånn og sånn og sånn, og om jeg kjente den og den og den.
· Jeg gråter utrolig lett av filmer. Jeg sitter og gråter av Tarzan. Ja, disneyfilmen.
· Jeg elsker stemmen til Ronnie Radke.
· Jeg elsker å lese, kan sitte i timesvis og lese om jeg har en bra nok bok.
· Jeg hater disse smileyene: :P ;) ;D. _Hater
· Om jeg har en dårlig hårdag klager jeg hele dagen og fikser på den hver gang jeg har mulighet.
· Jeg spiser som en hest. noshit
· Jeg skal enten begynne på Design og Håndverk eller Medier og Kommunikasjon om to år.
· Jeg er utrolig kresen. Jeg liker bare toast og yoghurt til frokost. Ikke blandet, nei.
· Når jeg var liten drømte jeg nesten hver natt at jeg red på en elefant, det kom en bjørn etter oss, jeg falt av og spilte død.
· Jeg tåler ikke kullsyre.

NOE MER DERE LURTE PÅ? 

untitled1
 • 22.aug.2009 kl.20:40 // blogg
hits