null fem

dag 05: favorittfilm

"gandhi said that whatever you do in life will be insignificant, but it's very important you do it, 'cause nobody else will. i tend to agree with the first part."

ja, mye morsommere med sånne bilder enn bare coveret på filmen. remember me handler om tyler. han og en kompis blir arrestert ute på byen, og for å hevne seg på han politimannen overtaler kompisen til tyler (som jeg ikke husker hva heter) tyler til å be ut dattera til politimannen, ally, på deeejt. også forelsker de seg blabla søt lillesøster blabla problemer med faren blabla. jeg suger til å forklare, men dere kan google den om dere vil. dere burde. den er utrolig fin. og trist. overraskende. er vel egentlig den jeg kommer nærmest favorittfilm.

ellers liker jeg disse veldigveldig godt:
- alice in wonderland (tim burton-versjon)
- edward scissorhands
- v for vendetta
- finding neverland
- the butterfly effect
- the imaginarerium of docotor parnassus
- pirates of the caribbean-filmene
- avatar
- shutter island
- harry potter-filmene
- alt som har noe med disney å gjøre
-  juno

hvilken film(er) er favorittfilmen(enenene) din(e)? jeg trenger flere å se

BAREMARTINE.

29.jan.2011 kl.12:38

ÅÅÅÅH, DEN ER SÅ FIIIIIIN *DØ*

theowl

29.jan.2011 kl.12:40

ååååh husker jeg så den sammen med venner som ikke klarte og holde kjeften igjen, så etter en stund så jeg den i en bursdag. sa den sugde og prøvde å holde meg for å ikke skrike. trist og ubeskrivelig fin

BAREMARTINE.

29.jan.2011 kl.12:50

// Åååh, bitch, ble lettet helt til du nevnte det med venninnen din!! D:

Hadde tenkt å se på bodymap siden en annen også anbefalte det, så vi prøver der. Tror ikke jeg tør å starte på mer enn 2 mm i hvert fall, pysa sjæl. Men joa, da bare håper vi at jeg også har snille ører som liker å bli utvidet sånn at jeg ikke må krepere og begynne å grine fordi det gjør så vondt. :))

MEN TÆKK FOR HJELP :D

BAREMARTINE.

29.jan.2011 kl.12:52

Men ups, glemte å spørre om en ting: ca hvor mye koster en 2 mm tror duuuu?

BAREMARTINE.

29.jan.2011 kl.13:21

// HAHAHA, lo litt nå :') Jojobaolje.............. Hva er det og hvor får man kjøpt det, sånn hvis jeg trenger det? Jeg blir litt sånn veldig glad hvis du gidder å spørre den venninnen din, altsååå, hihehah :)) Men i dusjen... Hahah, den har jeg aldri hørt før, men det er kanskje ikke så dumt, det må jeg prøve når jeg får kjøpt en spiral.

BareMartine.

29.jan.2011 kl.15:42

// Åja, men da prøver vi å kjøpe sånn for sikkerhetsskyld :3

Mån åhe, dyrt :c Jæjæ, får se om jeg gidder å kjøpe på nettet, hvis ikke bare gir jeg faen og kjøper det litt ekstra dyrt på bodymap når jeg drar til oslo på mandag.

Maiken

29.jan.2011 kl.15:50

remember me er så fin! omg slutten, den er såå. herrriguuud likosm. døde av slutten (døde ikke skikkelig da, siden cool kids can't die <333) omg.

tror det er favoritten min også + the notebook + the last song + the hangover + twilight filmene + the runaways + la den rette komme inn + og sikkert mange andre som jeg ikke kommer på atm.

/thank uuuu <3 :)))))

Maria.

29.jan.2011 kl.16:05

Oh, den virket litt fin.

andreo.

29.jan.2011 kl.18:32

sv: Får litt dårlig samvittighet jeg. men jaja, søte menneske.

ah, remember me er så fin den. trist, tough. fikk lyst til å se den nå jeg. kanskje jeg gjør det! men ja, mine favorittfilmer er the a team, hangover, avatar, alle disney filmer spesielt løvenes konge men ikke high school musical og camp rock og det sugne greiene der, harry potter-filmene, the holiday og.. tja. tror ikke jeg kommer på mer da. jeg ELSKER actionfilmer når de er bra da!

anna

29.jan.2011 kl.23:25

åhe, den virker fin. vil jeg se

toram

30.jan.2011 kl.13:01

den filmen er så søt!!

oda

31.jan.2011 kl.14:23

sv: jaaah, iknow. alle ståplassene var utsolgt etter sånn seks timer eller noe
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
      bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
hits