eg e ginger

nesten. se liksom

malin har vært her siden...en dag til i dag. jeg klarer ikke å huske hvilken dag jeg er på når jeg har ferie. feriemodus.

vi har spist verdens beste baktpotet i båthavna (to ganger faktisk) og vi satt oppe hele natta for å ta bilder i soloppgangen. unødvendig. når først sola kom opp (vi snakker klokka fem eller noe, og vi var dødstrøtte) var det iskaldt ute og ingen av oss følte for å bli tatt bilde av. stakk inn igjen og la oss i stedet.
tok noen bilder inne sammen med juletrelysene mine though. legger uten seinere så jeg har noen bilder i andre innlegg også.

og jeg har fått hele to nye followers på bloglovin siden jeg blogga sist. hei folkz
  • 27.jun.2010 kl.19:24 i random

katarina aarhuus

27.jun.2010 kl.19:29

hahaha, been there done that! og når man er trøtt er man ikke særlig fotogene heller haha

russian idiot

27.jun.2010 kl.20:02

jeg klarer heller ikke å følge med på hvilken dag det er når det er ferie. hehe.

lille johnny

01.jul.2010 kl.21:09

hei du er langt fra ginger.

ainaa

01.jul.2010 kl.22:10

// De hadde det på Gullsmed Inger Ruud på CC her i Drammen. Har sett det på Milla boutique på House of Oslo i gull for et par måneder siden, men noen andre steder enn det vet jeg ikke om. De selger det på hjemmesiden dems, men der er de mye dyrere, tror jeg.

DREA.

02.jul.2010 kl.21:37

Haha, litt fail med den ta-bilde-av-soloppgang-være-oppe-hele-natta-saken. Hadde nok hendt det samme med meg, da. Høhø. Artig bilde btw :)))))
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
      bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
hits