for10d

she shot me, she shot me. bang, bang, she shot me ♫ ok den er stygg. men jeg liker den


// anja. tror jeg
har vært på tingnes med klassa. var ute hele dagen uten solkrem i full sol, og jeg hadde blemmer på skuldern fordi jeg var så solbrent.har hatt konfirmasjon. jeg er nesten rik og har fått smykker som er dyre og jeg tør ikke bruke dem. bunadsko er de styggeste skoene som er laget noensinne sånn be te ve.


anja har laget armbånd til meg. fint. helt til det falt av ett eller annet sted og jeg vet ikke hvor det ble av. vanskelig å ta bilde med venstrehånda btw.

+ har bare igjen to og en halv dag skoledag før  to/zwei/two/deux/dos mnd med sommerferie (to måneder uten skole altså!!!). har fått fem på en matteprøve, fem pluss på framlegg innen sex & samliv, fem pluss på engelsktentamen og jeg har vært i begravelsen til bestefar. tusen takk for kondolasjoner (?) forresten. koseligt.
  • 13.jun.2010 kl.14:55 i random

blueblue

13.jun.2010 kl.15:11

det var høyrehånda di..

Louise

13.jun.2010 kl.15:13

merket det nå jeg og. oppdatert :))))))))))))

DREA.

13.jun.2010 kl.17:03

Blemmer på grunn av solbrenthent hørtes helt jævlig ut. Anygays, æ gleder mæ til sommerferien!!!! Gaah, can't wait. Egentlig.

michelle

13.jun.2010 kl.17:18

uuh, grattis da. "nå er du voksen!" :D

solbrenthet er ikke kos.

Maja

14.jun.2010 kl.23:53

hih, er så deilig å tenke at det er så få skoledager igjen. nå har jeg .. *teller* en uke igjen. og vi har allerede levert inn alle bøkene og ferdig med ALT, derfor er det litt kos å gå på skolen faktisk. siden vi bare gjør morsomme og koselige ting. ehe. er nesten ferie, på en måte.

/ aw, takk. og den klokken er fin da. selvom den tikker veldig. hehe. en dag sluttet jeg å trekke den opp og nå har den stått slik siden .. husker ikke. flere måneder. hehe.
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
      bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
hits