12.apr.2010

 
sikker på at jeg har lagt ut den 95 ganger før, men den er fin.

"JEG KOMMER TILBAKE PÅ SØNDAG". jaja bare et døgn feil. ikke verst.

fjellet med anja ja. koselig. vi skulle gå en "snarvei" til hytta, det viste seg at det ikke var skara og vi falt tre meter ned for hvert steg vi tok fremover.
jeg lærte meg amerikaner (kortspill), vi gikk på ski (fine og ufrivillige snarveier) også solte vi oss. ute i det fine været. spiste også nok godteri for 2010.

tok det av anja. tok så og si ingen bilder selv. sjekk fin t-skjorte.

også var jeg på utplassering på ricardofoto i dag. ja...hva skal man si? fotografering er jo gøy, men kan ikke si det er så veldig morsomt å sitte på en stol i fem timer og se på at noen andre tar bilder av planker. verste er at jeg ikke overdriver. vi kom klokka ni, starta halv ti og satt på stolen fram til halv tre. minus en halvtime lunsjpause. ser litt frem til barnehagen i morgen, faktisk. 

kamilla/hauge

12.apr.2010 kl.22:10

SÅ KOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Hagen Porn?

12.apr.2010 kl.22:21

syns du sku hatt en pils i snøen ettersom du Ringnes t-skjorte :p

Camilla

12.apr.2010 kl.23:46

Høres koselig ut det :) Fin sang!

bykristin

22.apr.2010 kl.21:27

hvem er det i onepiece? :o DIGG TSHORTEEE <3<3<3<3........
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
      bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
hits