05.apr.2010


fin påske 2010. camilla var her, guro og anja kom, kino og hamar med de tre + linn marita, møtte nicco, malin kom, filmkveld med kule folk og ferdig. malin og jeg har kjørt firhjuling, hatt morsom "fotoshoot" (tør ikke legge ut bildene haha) og hørt veldig mye på vampire weekend. de er kule. men ja hadde ikke skadet om ferien varte en uke (eller flere) til, men fikk gjort en del ut av en uke fri. 


// malin. jeg bare polaroidet (lol tror ikke det er et ord) det etter jeg fant et fint program her


og btw, er det noen som blir suicidal om jeg begynner å skrive med kun små bokstaver? jeg gjorde det i en periode, så begynte jeg med store forbokstaver helt automatisk og nå i det siste har jeg begynt å skrive smått igjen. lol så interessant. men ja klag så mye dere vil om det er verdens undergang med små bokstaver, så finner jeg ut seinere om jeg gidder å høre på det (gjør nok ikke det.)

fiskebolle

05.apr.2010 kl.21:19

NEJ. skriv med små bokstaver. mye bedre. ehehehhehe

fiskebolle

05.apr.2010 kl.21:46

ja, ikkesant. det må jo ta slutt en dag???????? blir gal av sånne spørsmål

bra jeg ikke er den eneste som tenker på det

kamilla//hauge

05.apr.2010 kl.23:06

digger bare småbokstaver. men er suicidal for det heehheheheheheheheheheheheheehhehehehehheee tulla. liker ordet suicidal i grunn. bruker ordet småsuicidal litt for ofte kanskje.

INGVALD

06.apr.2010 kl.19:17

SYNS DU BURDE SKRIVE MED STORE BOKSTAVER HELE TIA!!!!!!!!!!!!!! DET ER MYE KULERE!!!

OGSÅ MÆTT UTROPSTEGN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anna

07.apr.2010 kl.14:53

små bokstaver er kuli

vampire weekend er kuli

bildet var superkuli

:]
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
      bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
hits