04.apr.2010Ett bilde fra når Camilla var her, fordi jeg ikke har orket å spørre etter resten. Resten av bildene er fra i går/dag med Malin. Hun tok på en mus. Herregud. Hun flyttet den fra trappa for meg, men uansett. 
Vi har gått på isen, same procedure as last year, og spilt monopol. Malin eide meg i monopol. Det endte med at hun eide 80% av husene og hadde 184 monopolpenger og jeg eide de 20% som var igjen og hadde 82 monopolpenger i minus. 
Og Camilla ja. Har ikke blogget om det enda heller. Vi så Fish Tank på kino med Anja, Guro og Linn Marita. Første gang jeg har sovna på kino, faktisk. Savner henne allerede. Ser henne i sommer.

Malin og jeg skal kanskje på TG neste år. Vi skal game skate2 fordi vi er dritgode og har skrevet notater og hele pakka. 

Bloggen er ikke konk lenger, skal skjerpe meg. Hadet

Mina Emilie ♥

04.apr.2010 kl.01:49

Fine bilder :)

Camilla

04.apr.2010 kl.15:25

SKJERP DEG

kamilla

04.apr.2010 kl.21:42

hahahha måtte se på bildet to ganger før jeg så musen selvom det var prikker rundt. lol. jeg er dum

kamilla

05.apr.2010 kl.00:03

jo btw du kommer opp på facebookwallen min hele tiden så adda deg (+ at jeg randomadder littt for tiden for å få fler venner enn emma hohoho du trenger ikke godta assa (men gjør det))

anna

05.apr.2010 kl.02:20

mus er litt ekkle, heheee.

åh, jeg suger i monopol . taper alltid, hehehe
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
      bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
hits