03.jan.2010

You're literally too stupid to insult.
Thank you.
Jeg så The Hangover med Guro på lørdag. Love it

Skulle egentlig legge ut et innlegg med div. bilder fra 2009, men det er skole i morgen. Nå skal jeg sove. Natta

R.I.P. Jimmy "The Rev" Owen Sullivan
  • 03.jan.2010 kl.21:28 i blogg

DREA.

03.jan.2010 kl.21:35

aah. ja, skjønner. men du burde ikke la noen tukle med designet ditt, for du lager ditt superfint. eller.. du kan jo så klart gjøre det, men hallow, det trengs ikke om du skjønner.

ooh, poor you. mamma spurte sikkert tre ganger elns om vi ikke starta på tirsdag, for barneskolen eller ungdomsskolen gjorde visst det på grunn av planleggingsdag på mandag. skulle fuckings sakt ja. men.. er ikke så badass. dessuten har jeg jo en tvillingbror som hadde sakt fra ville jeg tro.

du burde lære deg å stå på snowboard!!! det er driiitgøy, selv om man detter sånn heeele tida virker det som. men hallow, det er da gøy å ake vel? men skjønner hva du mener. det er nok noe med det at en vokser og driver med andre ting.

Aleksa - Everyday shit

03.jan.2010 kl.22:14

da er designet ditt klart og du kan se det på stilsettmaler.blogg.no og hvis det er noe du vil at jeg skal endre på er det bare å si i fra det gjør meg ingen ting :)

michelle

04.jan.2010 kl.16:10

ahaha, elsker the hangover. så den på nyttårsaften.

kamilla hauge

05.jan.2010 kl.23:38

hangover er kanskje den morsomste filmen jeg noen gang har sett. :D
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
      bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
hits