SVAR @ SPØRRERUNDE PART III

Hva hadde du tatt med deg hvis huset ditt hadde begynt å brenne? og du bare kunne tatt med EN ting. Spørsmålene jeg får stiller meg litt dårlig fram. Det virker som om det eneste jeg gjør er pc og tv. Men jeg tror det hadde vært pcen. (Ja, den er stasjonær. Men jeg er sterk nok til å bære den ut fra flammene) Men det er ikke fordi jeg er redd for å miste pcen! Jeg trenger bildene jeg har der.

åssen shampo , balsam og hårkur bruker du ? Jeg bruker Joico Colour Endure Violet Shampoo for å få ut gulskjæret i håret. Er ikke sikker på hvilken balsam jeg bruker, den er tom, mor skal kjøpe ny i dag. Men det er bare noe sånn fra dagligvarebutikk. Hårkur bruker jeg ikke så altfor ofte, men når jeg bruker det er det en fra Joico.
ville du anbefalt de/den ? Om du vil bli kvitt gulskjær i håret anbefaler jeg å bruke den shampoo'en, ja. Og hårkuren er god, men det hjelper kanskje ikke så altfor mye når jeg ikke husker navnet.
hva er yndlingsplagget ditt ? Som sagt har jeg egentlig ingen yndlingsplagg, men jeg har en t-skjorte jeg liker veldig godt. Som jeg glemte å legge ut bilde av i det forrige innlegget... Skal se om jeg finner et. Kan ikke ta et selv, FORDI KAMERAET MITT ER DØDT. Poor me


hvorfor blogger du? Jeg vet egentlig ikke. Jeg startet fordi alle andre blogget, og jeg ville prøve det ut selv. Det er gøy.
hva/hvem inspirerer deg? Andre bloggere/blogger og alle de fine bildene man kan finne på nettet.
hvilke blogger leser du? Mange. 106 stk. Men jeg kan ramse opp favorittene mine! sodaoda.blogg.no,  influence.blogg.no, mshyeah.blogg.nomitsuakira.blogg.no, majav.blogg.no. Og en del flere. Mange flere. Sjekk ut lenkene mine til venstre der.
hva er ditt yndligsband? Avenged Sevenfold.
var du på noen konserter/festivaler i sommer? - hvilke? -hvem så du? Eneste konserten jeg var på i sommer var Topp 20 konserten på Rådhusplassen, tror jeg. Og der var det mange fine artister. White Lies, Karpe Diem, Donkeyboy etc.
hvordan har du det? Akkurat nå har jeg det egentlig ganske bra. Det var en liten stund jeg var litt nedenfor, og jeg visste ikke hvorfor, men alt har egentlig blitt bedre.
hva vil du bli når du blir stor? Aner ikke. Når jeg var liten ville jeg bli frisør, og det virker fortsatt litt aktuelt. Men ryggen au.
hvordan vil du beskrive deg selv? Snill, sta, treig, surrete, rolig, ærlig og omtenksom. Eller noe. Takker for hjelpen igjen, peepz.
har du kjæreste? Nopezz. 
liker du bloggen din? Det er forskjellig fra dag til dag. Men alt i alt er jeg ganske fornøyd.


Når var første gang du møtte Malin ? Vinterferien i 2009. På Oslo S sammen med Anja, Kristin (?????) og Natalie. På en lørdag. Tror jeg.
Nettby eller face? Nettbynøøørd fo' sho.
hvor mange lesere har du daglig? Varierer, men rundt 80 unike pr. dag tror jeg.
Hvor lenge sia er det sia jeg lå over til deg? :-O Altfor lenge! Oi. Veldig lenge. Jeg husker ikke når du lå her sist, men det er lenge siden.
hva er din favoritt kake? Jeg foretrekker kjeks. Men nybakte brownies er nam.
favoritt matrett? Pasta.
favoritt film ? Finding Neverland.
Favoritt person(hinthint)? Guro!
hva sier du hver dag? Jeg sier heisann når jeg føler jeg har gått glipp av et poeng, eller noe. Det var noen som hadde sagt til noen andre "Jeg har ei venninne som liker Billy Talent." Jeg spurte hvem venninna var, og det var meg. Da føler jeg meg dum og da sier jeg heisann. Vet ikke hvorfor. Også sier jeg joa, en del. Og wow.
jeg fikk sjokolade av mor nå :D stratos !
favoritt snop ? Sjokolade. Sport Lunch er den beste!
hva ønsker du deg til jul? av meg altså ? Svart på før, orker ikke skrive igjen. Men siden det er deg kan du jo gi meg speilrefleks og en ny mobil. Neidaaa, men det kommer et innlegg med ønskeliste snart.
din favoritt sang atm? Snow Brigade - Mew.

1
heh stygg. men hadde ingenting annet å bruke.
Hva skjedde med teksten i innleggene btw? I denne, og part II, ble den rar. Mindre, eller noe. Teit. Men jeg er ferdig! Kommer nok bilde med yndlingsplagget mitt en gang snart. Kommer anpå om jeg finner et på nettet eller kameraet mitt bestemmer seg for å funke :-)

  • 26.nov.2009 kl.14:12 i Q&A

anjaa

26.nov.2009 kl.14:38

kristin var ikke med og møtte malin første gangen vell ? : o

LENE.

26.nov.2009 kl.14:57

jeg tipper på den hvite t-skjorten med sånn rosa ting på? :DDDD

Louise

26.nov.2009 kl.19:02

anjaa: DET SA DU D: eller malin. også husket jeg det ikke. men oki jeg tar henne bort........

Jenny

26.nov.2009 kl.19:48

Sv: Det er bra!

oda

26.nov.2009 kl.22:14

jeg er FERDIG! haha, den lo jeg godt av. minner meg om småbarn som trenger hjelp etter de har vært på do, "MAMMAAA, jeg er FEEERDIIIG!" hihi

takk for svar. aw, du er og favoritt ♥

LENE.

27.nov.2009 kl.08:47

SV: baaaaaare hvis jeg får sende en gave til deg også. :D har faktisk tenkt på det, men aaaner ikke hvadet skulle vært. Hva ønsker du deg?
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
      bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
hits